Το “Battlefield 2042” θα αποκτήσει επιτέλους φωνητική συνομιλία εντός παιχνιδιού την Τρίτη

Το “Battlefield 2042” θα αποκτήσει επιτέλους φωνητική συνομιλία εντός παιχνιδιού την Τρίτη


Η DICE και η Electronic Arts θα κυκλοφορήσουν μια σημαντική Battlefield 2042 την Τρίτη, η οποία θα φέρει μια σημαντική, πολυαναμενόμενη λειτουργία στο πολιορκημένο shooter πρώτου προσώπου: στο παιχνίδι φωνητική συνομιλία.

Ωστόσο, η δυνατότητα VoIP δεν θα λειτουργεί σε ολόκληρη την ομάδα. Οι μόνες επιλογές καναλιού είναι για πάρτι και ομάδες (τα οποία μπορούν να έχουν το πολύ τέσσερα μέλη). Δεδομένου ότι οι ομάδες μπορούν να έχουν έως και 64 παίκτες, η φωνητική συνομιλία θα μπορούσε να γίνει ακατάστατη γρήγορα με τόσους πολλούς ανθρώπους να συζητούν μεταξύ τους. Ωστόσο, μια επιλογή που βασίζεται στην εγγύτητα μπορεί να ήταν χρήσιμη για μηνύματα προώθησης.

Ενώ στο Battlefield 2042 μπορούν να χρησιμοποιούν λειτουργίες συνομιλίας πάρτι ενσωματωμένες στην κονσόλα τους ή υπηρεσίες τρίτων, όπως το Discord, δεν μπόρεσαν να μιλήσουν με συμπαίκτες που δεν γνωρίζουν μέχρι τώρα. Για ένα τέτοιο παιχνίδι, αυτό είναι μια παράλειψη. Είναι καλό να βλέπουμε το DICE και την EA να διορθώνουν επιτέλους την πορεία. 

Αλλού, η ενημερωμένη έκδοση κώδικα 4.0 θα επισκευάσει τα εξαρτήματα όπλων για να κάνει πολλά από αυτά πιο διακριτά. Θα πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρο να κατανοήσετε πώς η μετάβαση σε διαφορετικό θα επηρεάσει το όπλο σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι θα έχετε μικρότερη ταχύτητα στόχευσης-κάτω-σκοπευμάτων ή μεγαλύτερη μεγέθυνση για ένα πεδίο. Επιπλέον, οι παίκτες θα βλέπουν τον ενημερωμένο πίνακα αποτελεσμάτων στις οθόνες του τέλους του γύρου.

Το DICE απαρίθμησε πολλές άλλες αλλαγές στις σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα, συμπεριλαμβανομένων τροποποιήσεων προόδου, αλλαγών χαρτών, διορθώσεων σφαλμάτων και τροποποιήσεων σε ορισμένες ειδικές ικανότητες. Το patch θα κυκλοφορήσει αύριο στις 3 π.μ. ET.

Κοιτάζοντας μπροστά, το επόμενο patch έχει προγραμματιστεί να φτάσει τον Μάιο. Η DICE είπε ότι θα διορθώσει περισσότερα σφάλματα και θα εισάγει άλλες αλλαγές στην ποιότητα ζωής. Battlefield 2042, εν τω μεταξύ, αναμένεται να ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *