Η Google συνεργάζεται με το NBA για την παράδοση του εικονικού Pixel Arena εντός της εφαρμογής

Η Google συνεργάζεται με το NBA για την παράδοση του εικονικού Pixel Arena εντός της εφαρμογής

To  NBA και Google έκανε μια συνεργασία και δημιούργησε το Pixel Arena, επιτρέποντας στους θαυμαστές του NBA να ζήσουν το παιχνίδι σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ο εικονικός χώρος βασίζεται σε ζωντανή δράση εντός του παιχνιδιού που περιλαμβάνει τα Playoffs του NBA 2022 στην εφαρμογή NBA για κινητά.

Το Pixel Arena θα επιτρέψει στους θαυμαστές του NBA να βιώσουν το παιχνίδι με διαφορετικούς τρόπους, εισάγοντας διάφορους τρόπους για να εξερευνήσουν τον εικονικό κόσμο. Εκτός από τα Playoffs του NBA που παρουσιάζονται από το Google Pixel και τους Τελικούς του NBA που παρουσιάζονται από το YouTube TV, το Arena θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν συγκεκριμένα παιχνίδια για να συμμετάσχουν, συμπεριλαμβανομένων των σημερινών και των προηγούμενων αγώνων. Μέσω αυτών των επιλογών, οι χρήστες έχουν την ελευθερία να εξερευνήσουν και να περιηγηθούν στην τρισδιάστατη εικονική αρένα χρησιμοποιώντας το γυροσκόπιο του τηλεφώνου. Επιπλέον, θα υπάρχουν avatars που οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν χρησιμοποιώντας το ντύσιμο και τα αξεσουάρ της ομάδας που υποστηρίζουν.

 Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν τα avatars χρησιμοποιώντας τα ρούχα και τα αξεσουάρ της ομάδας που υποστηρίζουν.

Εν τω μεταξύ, για να ικανοποιήσει τη λαχτάρα για λεπτομέρειες των οπαδών του παιχνιδιού που χρησιμοποιούν το Pixel Arena, η Google και το NBA θα επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν την απόδοση των ομάδων και των κορυφαίων σκόρερ στο παιχνίδι. Αυτό θα είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και μετά τον αγώνα, όπου οι λήψεις θα χαρτογραφηθούν μέσω τρισδιάστατων κινούμενων εικόνων με βάση τα δεδομένα NBA σε πραγματικό χρόνο από το πρώτο μισό του παιχνιδιού.

Pixel Arena NBA app screenshots

Οι χρήστες θα απολαμβάνουν ανακεφαλαιώσεις 3D λήψεων και trivia για συγκεκριμένα παιχνίδια που βασίζονται σε ζωντανές ροές δεδομένων NBA.

Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, οι χρήστες εφαρμογών θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους για αυτό το διάσημο παιχνίδι μέσω ασήμαντων στοιχείων για συγκεκριμένα παιχνίδια που βασίζονται σε ζωντανές ροές δεδομένων NBA. Η επιτυχία με τα trivia και η παρακολούθηση των παιχνιδιών θα σας βοηθήσει να ανεβείτε στο βαθμολογικό πίνακα, να βελτιώσετε το avatar σας και να δημιουργήσετε περιεχόμενο που μπορείτε να μοιραστείτε με τους διαδικτυακούς φίλους σας που αγαπούν το NBA.

Σύμφωνα με τον Ντάριλ Μπάτλερ, Αντιπρόεδρο Μάρκετινγκ Συσκευών & Υπηρεσιών της Google στις ΗΠΑ, αυτή είναι η «πρώτη καθηλωτική εμπειρία» που ανέπτυξε μαζί με το NBA με στόχο να βοηθήσει τους θαυμαστές να συνδεθούν κατά τη διάρκεια των ζωντανών αγώνων. «Η εμπειρία φέρνει ένα εντελώς νέο νόημα στην αυλή», λέει ο Μπάτλερ σε μια ανάρτηση ιστολογίου.

Παραδόξως, παρά το όνομα που φέρει και γράφει “Pixel Arena”, η Google υπόσχεται ότι θα παραμείνει πιστή στοΓια όλους τους θαυμαστέςtaglineΜε αυτό, η Google λέει ότι η εμπειρία θα είναι προσβάσιμη σε όλους, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν ή το λειτουργικό σύστημα της συσκευής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *