Οι εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή του Zoom ανταποκρίνονται πλέον σε σηκωμένα χέρια και χειρονομίες

Οι εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή του Zoom ανταποκρίνονται πλέον σε σηκωμένα χέρια και χειρονομίες

Δεν χρειάζεται πλέον να βγάλετε ένα iPad ή iPhone απλώς για να χρησιμοποιήσετε την αναγνώριση χειρονομιών του Zoom. To Zoom ενημέρωσε τις εφαρμογές Mac και Windows με υποστήριξη οπτικών χειρονομιών. Σηκώστε το χέρι σας ή δώστε έναν αντίχειρα και θα στείλετε την κατάλληλη αντίδραση. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό υπόσχεται πιο φυσική αλληλεπίδραση σε εικονικές αίθουσες διδασκαλίας και συσκέψεις από ό,τι θα λαμβάνατε κάνοντας κλικ σε κουμπιά.

Η δυνατότητα απαιτεί την πιο πρόσφατη έκδοση του Zoom από τη σύνταξη αυτής της σελίδας (5.10.3). Είναι απενεργοποιημένο σε ατομικό επίπεδο από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ανά χρήστη, ανά λογαριασμό ή ολόκληρες ομάδες.

Η αναγνώριση χειρονομίας συνοδεύεται από πολλαπλές ενημερώσεις που περιλαμβάνουν ένα ανανεωμένο εργαλείο συνεργασίας Zoom Whiteboard που υπάρχει πλέον ως πλήρες χαρακτηριστικό, όχι απλώς ως επέκταση σύσκεψης. Ένα εργαλείο εθιμοτυπίας συνομιλίας βοηθά τους διαχειριστές να μπλοκάρουν ή να προειδοποιούν για αγενή συμπεριφορά και οι εκδηλώσεις έχουν πλέον ένα “Παρασκήνιο” που επιτρέπει στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες να μιλούν χωρίς να αντιμετωπίζουν το κοινό. Με απλά λόγια, το Zoom προσαρμόζεται για να αντικατοπτρίζει έναν κόσμο όπου οι απομακρυσμένοι και υβριδικοί χώροι εργασίας είναι πιθανό να μείνουν εδώ. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *