Η Samsung συνεργάζεται με οικολογικό σχεδιαστή για βιώσιμα αξεσουάρ Galaxy

Η Samsung συνεργάζεται με οικολογικό σχεδιαστή για βιώσιμα αξεσουάρ Galaxy

Πολλά μεγάλα ονόματα της τεχνολογίας έχουν αρχίσει να αναγνωρίζουν τη σημασία της ισότητας μεταξύ γενεών, γεγονός που τους οδήγησε να φέρουν τη βιωσιμότητα στον πυρήνα της δομής τους, σε κάποιο βαθμό. Υιοθετώντας τη βιωσιμότητα ως ολιστική προσέγγιση, η Samsung έχει επίσης λάβει μέτρα για να επαναλάβει τη συνεχή δέσμευσή της να είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Το τελευταίο βήμα που έχει κάνει ο τεχνολογικός γίγαντας σε αυτό το θέμα είναι η συνεργασία του με τον Sean Wotherspoon. Κατά την προετοιμασία της για την Ημέρα της Γης, η Samsung θα λανσάρει περιορισμένης έκδοσης, βιώσιμα αξεσουάρ Galaxy S21 και Galaxy Watch4 Series που έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με τον σχεδιαστή που βασίζεται σε φυτά.

Μιλώντας για λύσεις βιωσιμότητας και οικολογικής συνείδησης, ο Wotherspoon δήλωσε:

Από την αρχή, ήταν σαφές ότι ήμασταν ευθυγραμμισμένοι με τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα και την εύρεση πραγματικών λύσεων οικολογικής συνείδησης που μπορούν να χρησιμοποιούν οι άνθρωποι στην καθημερινή τους ζωή. Αυτό είναι που με τράβηξε σε αυτήν την ευκαιρία. Η συλλογή είναι ένας απλός, αλλά ισχυρός τρόπος για τους ανθρώπους να δείξουν την υποστήριξή τους στον πλανήτη ενόψει της Ημέρας της Γης.

Η Συλλογή Sustainable Accessories θα φέρει τρεις θήκες για το Galaxy S21 και τρεις ζώνες ρολογιών, με ταιριαστό στυλ, Orchid, Dawn και Rain, για τη σειρά Galaxy Watch4, καθώς και ρολόγια που θα μπορούν να κατεβάσουν οι πελάτες στο Google Play.

Η θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU) είναι 100 τοις εκατό ανακυκλώσιμη και βιοδιασπώμενη και είναι το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των λωρίδων ρολογιών και των θηκών τηλεφώνου Galaxy S21.

Η δεύτερη δόση της Samsung της σειράς αξεσουάρ Galaxy με βιώσιμες πηγές είναι διαθέσιμη την Παρασκευή στις 10 π.μ. ET και στις 7 π.μ. PT. Με όλα τα προϊόντα που πωλούνται για 49,99 $, οι πελάτες θα μπορούν να τα πάρουν στα χέρια τους επισκεπτόμενοι τη Samsung. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο επιλογής για λήψη της περιορισμένης εκτέλεσης στην εφαρμογή NTWRK, οι χρήστες μπορούν να μεταβούν στην ειδική ιστοσελίδα εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *