Πότε έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει η έκδοση co-op  του Halo Infinite

Πότε έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει η έκδοση co-op του Halo Infinite

Μετά από πολλαπλές καθυστερήσεις, η 343 Industries ελπίζει να παραδώσει τη co-op καμπάνια του Halo Infinite κάποια στιγμή τον Αύγουστο του 2022, είπε το στούντιο σε ενημέρωση για τον οδικό χάρτη  που κυκλοφόρησε την Παρασκευή. Το Campaign co-op ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν κυκλοφόρησε τελικά  8 Δεκεμβρίου.

Εκείνη την εποχή, η 343 είπε ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει τη λειτουργία παράλληλα με την ενημέρωση της δεύτερης σεζόν του παιχνιδιού , περίπου τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία. Ωστόσο, η 343 καθυστέρησε το ντεμπούτο της δεύτερης σεζόν στις 3 Μαΐου και αργότερα είπε ότι η καμπάνια δεν θα ήταν διαθέσιμη όταν ξεκινήσει η σεζόν.

Το στούντιο λέει τώρα ότι στοχεύει σε μια ημερομηνία κυκλοφορίας τον Αύγουστο για το network co-op, με το co-op σε split-screen να έρχεται ακόμη αργότερα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε να προσκαλέσετε έναν φίλο για να παίξετε το παιχνίδι σε μία τηλεόραση. Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη 343 που κοινοποιήθηκε, το couch co-op δεν θα είναι διαθέσιμο μέχρι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν, η οποία δεν θα ξεκινήσει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Επιπλέον, αυτό είναι ένα δοκιμαστικό σχέδιο, με μια σημείωση στον οδικό χάρτη που υποδεικνύει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του χαρακτηριστικού είναι “TBD”.

Εάν σωστή μια πληροφορία , η 343 στοχεύει επίσης μια ημερομηνία κυκλοφορίας τον Αύγουστο για μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να επαναλαμβάνετε αποστολές καμπάνιας. Επιπλέον, το στούντιο αναμένει να κυκλοφορήσει την ανοιχτή beta της λειτουργίας Forge κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο.

Οι καθυστερήσεις είναι πιθανό να ερεθίσουν την ήδη απογοητευμένη βάση παικτών του Infinite , αλλά ο Joseph Staten, επικεφαλής δημιουργικού του παιχνιδιού, τόνισε ότι η 343 κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να προσφέρει γρήγορα νέα χαρακτηριστικά προστατεύοντας παράλληλα την υγεία της ομάδας του. “Γνωρίζουμε ότι πρέπει να προσφέρουμε περισσότερο περιεχόμενο και περισσότερες δυνατότητες πιο γρήγορα”, δήλωσε ο Staten. “Το να παραμένουμε πιστοί στην προτεραιότητα μηδέν σημαίνει ότι μερικές φορές χρειάζεται να επιβραδύνουμε για να παραμείνουμε υγιείς και να κινηθούμε πιο γρήγορα αργότερα. Αλλά επίσης εξετάζουμε επιθετικά τρόπους για να επιταχύνουμε.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *