Είναι αυτό το νέο  Google Pixel Watch;

Είναι αυτό το νέο  Google Pixel Watch;

Το 2010, ο μηχανικός λογισμικού της Apple, Γκρέι Πάουελ, άφησε ένα πρωτότυπο iPhone 4 σε ένα μπαρ στο Redwood City της Καλιφόρνια. Σε μια εποχή όπου σχεδόν κάθε συσκευή έχει διαρροή πριν ανακοινωθεί επίσημα, οι εικόνες ενός νέου iPhone που εμφανίζεται στο διαδίκτυο φαίνονται γραφικές. Αλλά εκείνη την εποχή ήταν μεγάλη υπόθεση και το περιστατικό περιλάμβανε ακόμη και την επιβολή του νόμου των ΗΠΑ. Τώρα, περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα, οι εικόνες μιας άλλης πολυαναμενόμενης συσκευής έχουν φτάσει στο διαδίκτυο με τον ίδιο σχεδόν τρόπο.

A leaked photo showing the side of the Pixel Watch.

Το απόγευμα του Σαββάτου, μοιράστηκαν φωτογραφίες του φημολογούμενου Pixel Watch της Google. Το κατάστημα λέει ότι έλαβε τις εικόνες που βλέπετε σε αυτήν την ανάρτηση από κάποιον που βρήκε το έξυπνο ρολόι σε ένα εστιατόριο στις ΗΠΑ. Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι το Pixel Watch θα έχει μια κυκλική όψη με ελάχιστα πλαίσια οθόνης. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε το λουράκι του wearable να συνδέεται απευθείας στη θήκη του, με έναν μηχανισμό μανδάλωσης που φαίνεται αποκλειστικός της Google και θυμίζει τη σχεδίαση που χρησιμοποιεί η Fitbit στα έξυπνα ρολόγια Versa και Sense .

Το ρολόι διαθέτει ένα μόνο κουμπί δίπλα στο στέμμα του και κάτι που μοιάζει με θύρα μικροφώνου ή υψομέτρου. Στο πίσω μέρος της συσκευής, μπορείτε να δείτε έναν οπτικό αισθητήρα καρδιακού ρυθμού. Δυστυχώς, το ρολόι δεν θα ξεπερνούσε την οθόνη εκκίνησης του, οπότε δεν υπάρχουν φωτογραφίες που να εκτελούν το Wear OS 3.

A leaked photo showing the underside of the Pixel Watch, showcasing the wearable's optical heart rate sensor.

Σύμφωνα με μια αναφορά που διέρρευσε τον Jon Prosser που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο, η Google θα ανακοινώσει το Pixel Watch στις 26 Μαΐου. Η εταιρεία πρόσφατα υπέβαλε αίτηση για την επωνυμία του Pixel Watch. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *