Πως να ενεργοποιήστε τη λειτουργία God Mode των Windows 11

Πως να ενεργοποιήστε τη λειτουργία God Mode των Windows 11

Σε αντίθεση με τα Windows 10, τα Windows 11 συνοδεύονται από μια νέα εφαρμογή Ρυθμίσεις. Χρησιμοποιεί μια πλαϊνή γραμμή και breadcrumb για να βοηθά τους χρήστες να πλοηγούνται εύκολα μεταξύ διαφορετικών σελίδων και διαθέτει επίσης νέα στοιχεία ελέγχου για προσαρμογή, διαχείριση δικτύου, χρήση ενέργειας, διαχείριση δίσκου και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή ρυθμίσεων έχει βελτιωθεί σημαντικά, αλλά πολλές λειτουργίες του Πίνακα Ελέγχου εξακολουθούν να λείπουν.

Ευτυχώς, τα Windows 11 εξακολουθούν να διαθέτουν τη σελίδα προηγμένων ρυθμίσεων που βασίζεται στον Πίνακα Ελέγχου και στην Εξερεύνηση αρχείων που ονομάζεται “God Mode” και σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα προηγμένα εργαλεία, δυνατότητες και εργασίες.

God mode

Με τη λειτουργία God, μπορείτε να προβάλετε και να διαχειριστείτε προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης σε μία τοποθεσία και είναι καλύτερο από τις σύγχρονες ρυθμίσεις.

Η λειτουργία God των Windows 11 προσφέρει υποστήριξη για έως και 206 ρυθμίσεις και ορισμένες ρυθμίσεις μπορεί να λείπουν εάν προστέθηκαν θα λείπουν. Για παράδειγμα, λείπει μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να ορίσετε τις ταπετσαρίες του Bing (προβολέας) ως φόντο της επιφάνειας εργασίας, αλλά θα εξακολουθείτε να βρίσκετε τον σύνδεσμο προς τις κύριες ρυθμίσεις «Εξατομίκευση» στο φάκελο της λειτουργίας God.

Ενεργοποίηση God Mode στα Windows 11

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία God Mode στα Windows 10, δημιουργήστε έναν ειδικό φάκελο συντόμευσης, όπως επισημαίνεται στα παρακάτω βήματα:

  1. Στην επιφάνεια εργασίας, κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε.
  2. Επιλέξτε “Νέο” και κάντε κλικ στο “Φάκελος”
    Right-click
     
  3. Κάντε δεξί κλικ στο νέο φάκελο.
  4. Μετονομάστε το φάκελο στην ακόλουθη εντολή:
    GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
    Folder
     
  5. Πατήστε Enter.

Μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ σε αυτόν τον φάκελο για να ανοίξετε τη λειτουργία God Mode.

God mode in Windows 11

Μόλις τελειώσετε, θα εμφανιστεί μια σελίδα παρόμοια με το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης. Όπως μπορείτε να δείτε, η λειτουργία God των Windows 11 προσφέρει μια οικεία εμπειρία και επαναφέρει επίσης την κλασική προβολή του File Explorer.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *