Ενημέρωση ασφαλείας για το Galaxy A20

Ενημέρωση ασφαλείας για το Galaxy A20

H Samsung κυκλοφόρησε επιτέλους μια νέα ενημέρωση ασφαλείας για το Galaxy A20 στις ΗΠΑ. Θα απογοητευόσασταν αν περιμένατε ότι θα ήταν η ενημέρωση του Απριλίου 2022.

Η ξεκλείδωτη έκδοση του Galaxy A20 (SM-A205U1) έχει ξεκινήσει να λαμβάνει την ενημέρωση ασφαλείας του Μαρτίου 2022 στις ΗΠΑ. Έρχεται με την έκδοση υλικολογισμικού A205U1UESBCVD3. Η ενημέρωση διορθώνει περισσότερες από 50 ευπάθειες απορρήτου και ασφάλειας που εντοπίστηκαν στα τηλέφωνα Galaxy. Διορθώνει επίσης άλλα σφάλματα και βελτιώνει τη συνολική σταθερότητα της συσκευής.

Εάν είστε χρήστης του Galaxy A20 στις ΗΠΑ, μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης ενημέρωσης λογισμικού στο τηλέφωνό σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις » Ενημέρωση λογισμικού και κάνοντας κλικ Λήψη και εγκατάσταση. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του πιο πρόσφατου αρχείου υλικολογισμικού από τη βάση δεδομένων μας και να το αναβοσβήσετε χειροκίνητα.

H Samsung είχε κυκλοφορήσει το Galaxy A20 στις αρχές του 2019 με λογισμικό One UI που βασίζεται σε Android 9. Το τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας έλαβε την ενημέρωση One UI 2.1 που βασίζεται σε Android 10 το πρώτο εξάμηνο του 2020. Πέρυσι, έλαβε την ενημέρωση One UI 3.1 που βασίζεται σε Android 11.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *