Πως  να αποκτήσετε  Fortnite skin  της Marvel

Πως  να αποκτήσετε  Fortnite skin  της Marvel

Οι Fortnite και Marvel δεν είναι ξένες, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι δύο ιδιοκτησίες συνεργάζονται για μια crossover σειρά κόμικ. Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε αποκλειστικά στοιχεία εντός του παιχνιδιού αγοράζοντας τεύχη, προσθέτοντας ένα μικρό κίνητρο στους Fortnite να μπουν στον κόσμο των κόμικ.

Το Fortnite: Zero War είναι η νέα σειρά κόμικ που ενώνει τους κόσμους της Marvel και του Fortnite, φέρνοντας το νέο καστ του Fortnite’s Chapter Three στο σύμπαν των κόμικς της Marvel. Σε αντίθεση με τα εντός του παιχνιδιού Fortnite crossover όπου οι χαρακτήρες της Marvel μπαίνουν στο μείγμα για να γίνουν εικονίδια μάρκετινγκ, υπάρχει ένας πραγματικός λόγος για τη σύγκρουση στα κόμικ. Όμως, οι εταιρείες δεν έχουν αφήσει μια προσοδοφόρα ευκαιρία μάρκετινγκ στο περιθώριο, όπως φαίνεται από τα εξαργυρώσιμα καλλυντικά.

Συλλέγοντας τεύχη πρώτης εκτύπωσης αυτής της σειράς κόμικς πέντε μερών, οι παίκτες μπορούν να εξαργυρώσουν κωδικούς για διάφορα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι. Αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν δέρματα, σπρέι, αξίνες, οθόνες φόρτωσης και άλλα. Υπάρχει επίσης ένα τελικό μπόνους στολή που προέρχεται από τη συλλογή όλων των εκδόσεων και την εξαργύρωση όλων των προηγούμενων στοιχείων.

Η Marvel επιβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται να αγοράζετε μόνο φυσικές εκδόσεις των κόμικ για να ξεκλειδώσετε τα αποκλειστικά στοιχεία. Οι παίκτες μπορούν επίσης να μεταβούν στην επίσημη εφαρμογή Marvel Comics για να αγοράσουν τεύχη του Fortnite: Zero War.

Η σειρά ξεκινά να προβάλλεται τον Ιούνιο και έχει προγραμματιστεί για μηνιαίες εκδόσεις. Όποιος θέλει να κυνηγήσει όλα τα στοιχεία μέσα στις σελίδες θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή από τότε μέχρι τον Οκτώβριο του 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *