Tι σημαίνει για το Twitter  η εξαγορά του από τον Μασκ 

Tι σημαίνει για το Twitter  η εξαγορά του από τον Μασκ 

Ακόμη και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Parag Agrawal, δεν γνωρίζει τι σημαίνει η εξαγορά της εταιρείας από τον Έλον Μασκ για την υπηρεσία ή τους υπαλλήλους της. Αυτό είναι το μεγαλύτερο απόσπασμα από τους λογαριασμούς της πρώτης συνάντησης όλων των χεριών της εταιρείας μετά την είδηση ​​της συμφωνίας των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Θα καταργήσει ο Μασκ τον Ντόναλντ Τραμπ; Θα υπάρξουν απολύσεις; Τι γίνεται με τις επιχορηγήσεις μετοχών των εργαζομένων; Προς το παρόν, όλα αυτά τα ερωτήματα φαίνεται να είναι στον αέρα. Ο Agrawal φέρεται να είπε στους υπαλλήλους ότι δεν είχαν προγραμματιστεί απολύσεις «αυτή τη στιγμή», αλλά αναγνώρισε ότι ήταν επίσης αβέβαιος για το μέλλον. «Μόλις κλείσει η συμφωνία, δεν ξέρουμε σε ποια κατεύθυνση θα πάει αυτή η εταιρεία», είπε σύμφωνα με Οι New York Times.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του Twitter, Bret Taylor, επιβεβαίωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο θα διαλυθεί μόλις οριστικοποιηθεί η εξαγορά. Η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει άλλους έξι μήνες . Η συμφωνία άφησε πολλούς υπαλλήλους του Twitter άστατους και η εταιρεία φέρεται να «κλείδωσε τις αλλαγές στην πλατφόρμα της μέχρι την Παρασκευή», σε μια προσπάθεια να προφυλαχθεί από τους «απατεώνες» υπαλλήλους.

Ανακοινώνοντας τη συμφωνία, ο Μασκ περιέγραψε μια σειρά από αλλαγές που ήθελε να κάνει, συμπεριλαμβανομένης της απαλλαγής του Twitter από τα spam bots και της «επαλήθευσης ταυτότητας όλων των ανθρώπων». Ένα άτομο που δεν έχει ακόμη σταθμίσει δημόσια είναι ο συνιδρυτής του Twitter Jack Dorsey, ο οποίος έχει υποστηρίξει στο παρελθόν τη συμμετοχή του Μασκ με την εταιρεία. Στη δήλωσή του, το διοικητικό συμβούλιο του Twitter επιβεβαίωσε ότι η απόφασή του να αποδεχθεί την προσφορά του Μασκ ήταν ομόφωνη, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ντόρσεϊ είχε επίσης εγκρίνει τη συμφωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *