Η Microsoft ανοίγει την δωρεάν εγγραφή για το Build 2022

Η Microsoft ανοίγει την δωρεάν εγγραφή για το Build 2022

Φέτος, η Microsoft θα φιλοξενήσει το κορυφαίο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της στις 24-26 Μαΐου. Όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, το Build 2022 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι μπορούν να εγγραφούν δωρεάν. Εάν θέλετε να «επισκεφθείτε» το διαδικτυακό συνέδριο και να μάθετε περισσότερα για τα πιο πρόσφατα εργαλεία προγραμματισμού και καινοτομίες από τον κολοσσό λογισμικού, μπορείτε να εγγραφείτε στον επίσημο ιστότοπο του Build. Οι εγγραφές είναι πλέον ανοιχτές για όλους.

Η Microsoft λέει ότι το Build 2022 θα βοηθήσει τους προγραμματιστές να «καινοτομήσουν χωρίς συμβιβασμούς, να αναπτύξουν δημιουργικά και να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά εφαρμογών» για περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο συσκευές. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν 13 ομιλητές από τη Microsoft, όπως οι Satya Nadella, Kevin Scott, Amanda Silver, Scott Guthrie, Kathleen Mitford και άλλοι. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν κατά τη διάρκεια ζωντανών συνεδριών και να κάνουν κράτηση με ειδικούς της Microsoft.

Αυτό που διαφοροποιεί το Build 2022 από τα προηγούμενα συνέδρια προγραμματιστών που διοργάνωσε η Microsoft είναι τα νέα περιφερειακά φώτα. Η εταιρεία θέλει να παρέχει βασικές αναλύσεις, τάσεις ειδήσεων και θέματα για συγκεκριμένες περιοχές, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιαπωνία, η Λατινική Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Build 2022 της Microsoft δεν είναι το μόνο σημαντικό συνέδριο προγραμματιστών που θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Η Apple θα φιλοξενήσει το WWDC 2022 στις 6-10 Ιουνίου. Παρόμοια με τη Microsoft, το φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών θα είναι μια εκδήλωση μόνο στο διαδίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *