Τα Google Docs γίνονται πολύ καλύτερα μενού

Τα Google Docs γίνονται πολύ καλύτερα μενού

H Google έχει παρουσιάσει νέα, πολύ βελτιωμένα μενού που θα έρθουν στα  Google Docs τις επόμενες εβδομάδες για να κάνουν τα πράγματα πιο ευδιάκριτα.

Αποκαλύφθηκαν σε μια νέα ανάρτηση στο ιστολόγιο του Workspace Updates, τα νέα μενού που έρχονται στα  Google Docsυπόσχονται «να διευκολύνουν τον εντοπισμό των πιο συχνά χρησιμοποιούμενων λειτουργιών» στα Έγγραφα. Αυτή η δυνατότητα θα είναι αναμφίβολα ένα θεόσταλτο δώρο στους ισχυρούς χρήστες που ενθουσιάστηκαν με τον ίδιο ενθουσιασμό που ο διαδικτυακός επεξεργαστής κειμένου έλαβε διευρυμένη υποστήριξη Markdown περασμένο μήνα. 

Για να κάνει τα Google Docs πιο εύχρηστα και τις λειτουργίες πιο εύκολη στην εύρεση, η Google μείωσε τα μενού για «καλύτερη πλοήγηση», αναδιοργάνωσε τα μενού για πιο «διαισθητική τοποθεσία χαρακτηριστικών» και έκανε τα εικονίδια μέσα στο μενού μεγαλύτερα για «γρηγορότερη αναγνώριση», τα οποία όλα ακούγονται σαν καλά πράγματα για εμάς.

Ενώ τα αναδιοργανωμένα μενού και η εμφάνιση διαφορετικής εμφάνισης μπορεί να χρειαστούν λίγη εξοικείωση, αφήνοντάς σας πραγματικά λιγότερο παραγωγικούς για λίγο, η Google ελπίζει ότι “η νέα τοποθεσία του μενού θα είναι πιο διαισθητική και θα διευκολύνει και πιο γρήγορα την πλοήγηση στο προϊόν”. η μακροπρόθεσμη παραγωγικότητα πρέπει να αυξηθεί. 

Σύμφωνα με την Google, τα νέα μενού στα Google Docs γίνονται πολύ καλύτερα μενού θα κυκλοφορήσουν στους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες, με όλους να αναμένεται να έχουν την ενημέρωση το αργότερο μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *