Διαρροή μεγέθους μπαταρίας του Samsung Galaxy Z Flip4  

Διαρροή μεγέθους μπαταρίας του Samsung Galaxy Z Flip4  

Τον περασμένο Νοέμβριο, ακούσαμε ότι το Samsung Galaxy Z Flip4 που έρχεται φέτος θα έχει την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας με το Galaxy Z Flip3. Ωστόσο, μια νέα έκθεση από την ολλανδική έκδοση GalaxyClub ισχυρίζεται ότι το Galaxy Z Flip4 θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία.

Η δημοσίευση αναφέρει ότι το Galaxy Z Flip4 (SM-F721) θα έρθει με δύο μπαταρίες, με κωδικούς μοντέλου EB-BF721ABY και EB-BF722ABY. Η πρώτη αναφέρεται από τη Samsung εσωτερικά ως “υπομπαταρία” και είναι η μεγαλύτερη από τις δύο με ονομαστική χωρητικότητα 2.400 mAh, ενώ η δεύτερη είναι η κύρια μπαταρία με ονομαστική χωρητικότητα 903 mAh.

Αυτό οδηγεί τη συνολική ονομαστική χωρητικότητα στα 3.303 mAh, που είναι 103 mAh μεγαλύτερη από τη συνολική ονομαστική χωρητικότητα του Galaxy Z Flip3, που σημαίνει ότι το τυπικό μέγεθος μπαταρίας του Flip4 θα είναι περίπου 3.400 mAh (το Flip3 είναι 3.300 mAh).

Αυτό δεν είναι πολύ μεγάλη βελτίωση και μένει να δούμε πόση επιπλέον διάρκεια μπαταρίας θα καταφέρει να προσφέρει η Samsung σε σχέση με το Galaxy Z Flip3, το οποίο σημείωσε βαθμολογία αντοχής 69 ωρών στις δοκιμές μπαταρίας μας.

Απέχουμε ακόμη μερικούς μήνες από την αποκάλυψη του Galaxy Z Flip4, αλλά μπορείτε να περιμένετε να ακούσετε περισσότερα για αυτό πριν από την επίσημη ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *