Η Google προσθέτει μερικές χρήσιμες λειτουργίες για την εύρεση πτήσεων και ξενοδοχείων

Η Google προσθέτει μερικές χρήσιμες λειτουργίες για την εύρεση πτήσεων και ξενοδοχείων

Το καλοκαίρι πλησιάζει γρήγορα και πολλοί άνθρωποι ίσως ετοιμάζονται για τις πρώτες μεγάλες διακοπές τους σε λίγα χρόνια. Για να τους βοηθήσει να προγραμματίσουν, η Google κυκλοφορεί μερικές χρήσιμες ταξιδιωτικές ενημερώσεις. Αυτά περιλαμβάνουν αναβαθμισμένη παρακολούθηση τιμών πτήσεων και τρόπους εύρεσης και αποθήκευσης ξενοδοχείων για αργότερα.

Εάν γνωρίζετε πού θέλετε να πάτε και έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, αυτό είναι για εσάς. Το Google Flights θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις τιμές πτήσεων μεταξύ δύο πόλεων για έως και έξι μήνες. Εάν εντοπίσει ναύλους χαμηλότερους από το συνηθισμένο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email. Η Google έχει από καιρό επιτρέπει στους ανθρώπους να παρακολουθούν πτήσεις μεταξύ δύο αεροδρομίων για συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για προορισμούς μεγάλων αποστάσεων, στους οποίους οι πτήσεις μπορεί να είναι πολύ πιο ακριβές.

Μόλις μάθετε πότε και πού θα πάτε, θα χρειαστείτε ένα μέρος για να μείνετε και η Google προσθέτει ορισμένες λειτουργίες που σχετίζονται με το ξενοδοχείο που μπορεί να σας βοηθήσουν. Εάν ταξιδεύετε για μια εκδήλωση όπως ένα συνέδριο ή ένας γάμος, μπορεί να θέλετε να ακουμπήσετε το κεφάλι σας κάπου κοντά. Από σήμερα, ο ταξιδιωτικός ιστότοπος της Google θα δείχνει μέρη για διαμονή σε απόσταση 15 ή 30 λεπτών με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο — απλώς αναζητήστε ένα ορόσημο ή μια διεύθυνση για να ξεκινήσετε. Τα νέα φίλτρα χαρτών μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να βρείτε γειτονιές με εξαιρετικές επιλογές για περιηγήσεις στα αξιοθέατα, φαγητό ή ψώνια.

Ομοίως, η περιοχή  Εξερεύνηση του ταξιδιωτικού ιστότοπου  έχει την επιλογή  “Εξερεύνηση κοντά” με φίλτρο για τοποθεσίες σε κοντινή απόσταση οδήγησης. Θα εμφανίζει λεπτομέρειες όπως τον αναμενόμενο καιρό και τις μέσες τιμές ξενοδοχείων. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια πολυπόθητη απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Υπάρχει επίσης ένα νέο εικονίδιο σελιδοδείκτη για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα καταλύματα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τα αποθηκεύσετε για αργότερα. Αυτό θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν θέλετε τη γνώμη του ταξιδιωτικού σας συντρόφου σχετικά με το πού θα μείνετε. Θα μπορείτε να προβάλετε τις ιδιότητες που έχετε αποθηκεύσει μέσω του δεξιού πίνακα στην επιφάνεια εργασίας ή μεταβαίνοντας στην καρτέλα Αποθηκευμένα στο κινητό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *