Το YouTube Go θα εξαφανιστεί τον Αύγουστο

Το YouTube Go θα εξαφανιστεί τον Αύγουστο

Το YouTube Go κυκλοφόρησε το 2016 για αναπτυσσόμενες αγορές ως μια ελαφριά εναλλακτική λύση στην κανονική εφαρμογή, αλλά θα καταργηθεί τον Αύγουστο, ανακοίνωσε η πλατφόρμα στα φόρουμ της Κοινότητας.

Η πλατφόρμα βίντεο συμβούλεψε τους χρήστες της εφαρμογής lite είτε να μεταβούν στην κανονική εφαρμογή YouTube στο Android τους είτε να επισκεφτούν το youtube.com στο πρόγραμμα περιήγησης.

Όταν το YouTube Go παρουσιάστηκε πριν από πέντε χρόνια, δεν είχε τη δυνατότητα των χρηστών να σχολιάζουν, να δημοσιεύουν και να δημιουργούν περιεχόμενο ή να χρησιμοποιούν καθόλου τη Σκοτεινή λειτουργία. Ωστόσο, όλες αυτές οι λειτουργίες έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της πλατφόρμας βίντεο και γι’ αυτό η εφαρμογή θα καταργηθεί.

Η ανακοίνωση επιβεβαίωσε επίσης ότι υπήρξαν βελτιώσεις όσον αφορά την απόδοση, ειδικά σε συσκευές χαμηλού επιπέδου, και η κανονική εφαρμογή YouTube δεν θα επιβαρύνει πλέον τη συνδεσιμότητα ή τις τιμές δεδομένων. Πρόσθετοι έλεγχοι για τη μείωση της χρήσης δεδομένων είναι επίσης σε εξέλιξη, οι οποίοι θα βοηθήσουν τους θεατές με περιορισμένα σχέδια.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι η αγορά smartphone εξελίχθηκε δραστικά τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι κατασκευαστές λανσάρουν συσκευές με περισσότερη μνήμη RAM και αποθήκευση, καλύτερη ισχύ επεξεργασίας και διαχείριση μπαταρίας, τα οποία βοηθούν τις κανονικές εφαρμογές να λειτουργούν ομαλά χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *