Αναβολή για το Snapdragon 8 Gen 1+

Αναβολή για το Snapdragon 8 Gen 1+

Η Qualcomm θα κυκλοφορήσει το chipset Snapdragon 8 Gen 1+ αυτόν τον μήνα, αλλά ένας χρήστης από την Κίνα αποκάλυψε ότι είναι πιο πιθανό να είναι διαθέσιμη στο δεύτερο εξάμηνο του έτους . Σύμφωνα με το Digital Chat Station ο λόγος είναι η τρέχουσα κατάσταση επιδημίας στην Κίνα.

Το κρατικό πρακτορείο Xinhua ανέφερε πολιτικούς ηγέτες στην ασιατική χώρα ότι η χαλάρωση των μέτρων «θα οδηγήσει αναμφίβολα σε τεράστιο αριθμό μολύνσεων», που θα επηρεάσει σοβαρά την οικονομία και την κοινωνική ανάπτυξη της ζωής και της υγείας των ανθρώπων.

Σύμφωνα με το Digital Chat Station, η Lenovo και η Qualcomm έχουν μια «καλή σχέση», υποδηλώνοντας ότι το πρώτο τηλέφωνο με το νέο τσιπ μπορεί να είναι το Motorola Edge 30 Ultra. Εξάλλου, το Edge 30 Pro (κυκλοφόρησε στην Κίνα ως Edge X30) ήταν το πρώτο με αυτό το επεξεργαστή.

Το όνομα “Snapdragon 8 Gen 1+” εξακολουθεί να είναι απλώς μια πρόταση, αλλά οι προσδοκίες είναι ότι η GPU θα είναι πιο γρήγορη ενώ η CPU θα παραμείνει ίδια με την τρέχουσα ναυαρχίδα – ένας ισχυρός Cortex-X2 στα (σχεδόν) 3 GHz, τρεις ακόμη μονάδες απόδοσης Cortex-A710 και τέσσερις πυρήνες Cortex-A510 για αποτελεσματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *