Το Xbox ανακάμπτει μετά τη δεύτερη από τις δύο διακοπές λειτουργίας αυτό το Σαββατοκύριακο

Το Xbox ανακάμπτει μετά τη δεύτερη από τις δύο διακοπές λειτουργίας αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι χρήστες Xbox που ήλπιζαν να απολαύσουν σταθερό χρόνο αναπαραγωγής το Σαββατοκύριακο εμπόδισαν το Σάββατο, μετά από μια διακοπή που διήρκεσε περίπου εννέα ώρες. Η Microsoft εξέδωσε ένα tweet γύρω στις 4 μ.μ. ET το Σάββατο, αναγνωρίζοντας ότι ορισμένοι χρήστες δεν μπορούσαν να αγοράσουν και να ξεκινήσουν παιχνίδια ή να συμμετάσχουν σε περιόδους σύνδεσης στο Cloud Gaming. Η υπηρεσία Downdetector κατέγραψε επίσης μια αύξηση στις αναφορές σφαλμάτων εκείνη την εποχή.

Οι παίκτες θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει σε φυσικούς δίσκους (αν είχαν κονσόλα που είχε ακόμη και υποδοχή δίσκου) ή, θεωρητικά, θα μπορούσαν να παίξουν εκτός σύνδεσης. Όμως, ακόμη και η αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης δεν λειτουργούσε για ορισμένους χρήστες.

Η Microsoft δημοσίευσε μια ενημέρωση γύρω στη 1 π.μ. ET της Κυριακής, λέγοντας ότι οι χρήστες δεν θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα, αν και το Downdetector σημειώνει μια σειρά από νέα παράπονα που συνεχίστηκαν μέχρι το πρωί της Κυριακής. 

Downdetector shows a spike in complaints from Xbox users on the afternoon of May 7, 2022.

Επιπρόσθετα στην απογοήτευση των παικτών, αυτή ήταν στην πραγματικότητα η δεύτερη διακοπή λειτουργίας του Xbox Network μέχρι στιγμής αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Xbox υπέστη μια παρόμοια διακοπή που ξεκίνησε αργά το απόγευμα της Παρασκευής και επεκτάθηκε μέχρι το πρωί του Σαββάτου, με τη Microsoft να προειδοποιεί επίσης για προβλήματα με την κυκλοφορία και την αγορά παιχνιδιών και την έναρξη των περιόδων λειτουργίας Cloud Gaming. Επιπλέον, παραδέχτηκε η Microsoft, ορισμένοι χρήστες δυσκολεύονταν επίσης κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διακοπής πρόσβασης σε εφαρμογές ροής όπως το Netflix και το Disney+. 

Η Microsoft ισχυρίστηκε μόνο ότι είχε επιλύσει πλήρως τη διακοπή της Παρασκευής στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου, περίπου τρεις ώρες πριν αρχίσουν να αυξάνονται ξανά τα παράπονα χρηστών. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *