Το  SwiftKey  Keyboard για Android λαμβάνει νέα χειρονομία ολίσθησης και περισσότερα

Το  SwiftKey  Keyboard για Android λαμβάνει νέα χειρονομία ολίσθησης και περισσότερα

Το  SwiftKey Keyboard της Microsoft έχει λάβει μια ενημέρωση για το Android. Εκτός από τη μεταφορά της εφαρμογής στην έκδοση 8.10.13.2, η τελευταία ενημέρωση εισάγει δύο συναρπαστικές νέες δυνατότητες που βοηθούν τους χρήστες να πληκτρολογούν με ευκολία.

Μετά την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης ενημέρωσης SwiftKey στο τηλέφωνό σας Android, θα παρατηρήσετε μια νέα επιλογή κίνησης ολίσθησης στις Ρυθμίσεις της εφαρμογής. Σας επιτρέπει να κάνετε σάρωση προς τα αριστερά από το πλήκτρο διαγραφής για να επιλέξετε το κείμενο και, στη συνέχεια, να σηκώσετε το δάχτυλό σας για να το διαγράψετε. Η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, οπότε αν θέλετε να την απενεργοποιήσετε, μπορείτε να το κάνετε από τις Ρυθμίσεις της εφαρμογής.

SwiftKey Keyboard left swipe to delete

Μια άλλη αξιοσημείωτη νέα δυνατότητα σε αυτήν την ενημέρωση είναι μια νέα ρύθμιση πληκτρολόγησης για την απενεργοποίηση των αυτόματων διαστημάτων με σημεία στίξης. Έτσι, εάν αυτό είναι κάτι από το οποίο θέλετε να απαλλαγείτε, έχετε τώρα την επιλογή στη σελίδα Ρυθμίσεις.

SwiftKey new gestures and automatic space

Εάν δεν ξέρετε πού να βρείτε αυτές τις ρυθμίσεις, μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις  SwiftKey  Keyboard και, στη συνέχεια, να πατήσετε την επιλογή «Πληκτρολόγηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *