Το λεπτότερο smartphone 5G της Motorola στον κόσμο Διαρροές τιμών Ινδίας

Το λεπτότερο smartphone 5G της Motorola στον κόσμο Διαρροές τιμών Ινδίας

Τον περασμένο μήνα, η Motorola παρουσίασε το Edge 30 στην Ευρώπη και επιβεβαίωσε ότι θα είναι επίσης διαθέσιμο στην Ασία, την Αυστραλία, την Ινδία, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Έχοντας μόλις 6,79 χιλιοστά, το Edge 30 είναι το λεπτότερο smartphone 5G στον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρεία. Η Motorola απέχει μόλις μερικές μέρες από την κυκλοφορία της στην Ινδία και ενώ οι προδιαγραφές είναι πλέον γνωστές σε όλους, ο χρήστης που διαρρήγει τον Abhishek Yadav έχει τις λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση της συσκευής στην Ινδία.

Σύμφωνα με τον χρήστη, το Motorola Edge 30 θα έχει τιμή 27.999 INR (~ 361 $). Επιπλέον, λαμβάνετε μια επιπλέον έκπτωση 2.000 INR (~ 26 $) εξαργυρώνοντας πολλές τραπεζικές προσφορές. Αν και οι λεπτομέρειες των προσφορών δεν είναι διαθέσιμες, μειώνει την πραγματική τιμή στα 25.999 INR (~ 336 $).

Κρίνοντας από την τιμή του στην Ινδία, είναι δίκαιο να πούμε ότι το Motorola Edge 30 θα ανταγωνιστεί άμεσα το επερχόμενο OnePlus Nord 3, το οποίο αναμένεται να κοστολογηθεί κάτω από 30.000 INR (~ 387 $). Το Realme 9 Pro Plus είναι μια άλλη συσκευή μεσαίας κατηγορίας που θα δώσει σκληρό ανταγωνισμό στο Edge 30 στην Ινδία, καθώς το πρώτο έχει χαμηλότερη τιμή.

Το Motorola Edge 30 διαθέτει οθόνη 6,5″ FHD+ OLED 144Hz και βασίζεται στην πλατφόρμα φορητών συσκευών Snapdragon 778G+ 5G. Έρχεται με έως 8 GB μνήμης RAM, 256 GB αποθηκευτικού χώρου και διαθέτει σύστημα κάμερας 50 MP. Η μπαταρία του 4.020 mAh είναι αρκετή για να σας εξυπηρετήσει όλη μέρα, αλλά αν αυτό δεν σας αρκεί, η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 33W TurboPower 30 σας προσφέρει ώρες ενέργειας σε λίγα λεπτά φόρτισης.

Το Motorola Edge 30 πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στην Ινδία στις 12 Μαΐου. Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει μια διαδικτυακή εκδήλωση από τις 12 μ.μ. IST και μετά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *