Η Microsoft ανακοινώνει μια νέα υπηρεσία Security Experts

Η Microsoft ανακοινώνει μια νέα υπηρεσία Security Experts

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται Microsoft Security Experts, η οποία προορίζεται να βοηθήσει τους οργανισμούς να προστατεύουν τα δίκτυά τους συνδυάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις υπηρεσίες ανθρωποκεντρικές.

Σύμφωνα με τη Microsoft, το τμήμα ασφαλείας της μόνο το 2021 απέκλεισε πάνω από 9,6 δισεκατομμύρια απειλές κακόβουλου λογισμικού και πάνω από 35,7 εκατομμύρια μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος/κακόβουλων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης, παρακολουθεί περισσότερες από 35 οικογένειες ransomware και 250 μοναδικούς παράγοντες απειλών. Οι τεχνολογίες της Microsoft βοηθούν την εταιρεία να μπλοκάρει περισσότερες από 900 απόπειρες κλοπής κωδικού πρόσβασης με ωμή βία κάθε δευτερόλεπτο. Η Microsoft διαθέτει τεράστιες γνώσεις και εκτεταμένη τεχνογνωσία στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και θέλει να επεκτείνει τις υπάρχουσες υπηρεσίες ασφαλείας της σε μια νέα κατηγορία που ονομάζεται “Microsoft Security Experts”.

Το Microsoft Security Experts συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία ασφαλείας με υπηρεσίες “ανθρώπινης καθοδήγησης” για να βοηθήσει τους οργανισμούς να ασφαλίσουν τα δίκτυά τους και να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους και τις ζημιές από τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Αυξάνει τις υπάρχουσες ομάδες ασφαλείας με τη βοήθεια της Microsoft και των συνεργατών της για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες και τις συνθήκες κάθε οργανισμού.

Το Microsoft Security Experts αποτελείται από τρεις νέες διαχειριζόμενες υπηρεσίες για την ενίσχυση των υπαρχουσών ομάδων ασφαλείας εντός των οργανισμών:

  • Το Microsoft Defender Experts for Hunting θα βοηθήσει τις εταιρείες με υπάρχουσες ομάδες ασφαλείας να «κυνηγούν» προληπτικά για πιθανές απειλές. Οι ειδικοί και οι συνεργάτες της Microsoft θα χρησιμοποιήσουν δεδομένα του Microsoft Defender, τελικά σημεία, Office 365, εφαρμογές cloud και ταυτότητα για τον εντοπισμό πιθανών απειλών. Οι οργανισμοί θα έχουν την επιλογή να επικοινωνήσουν με έναν ειδικό σε θέματα ασφάλειας με ένα μόνο κλικ και να λάβουν συγκεκριμένες συστάσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας. Το Microsoft Defender Experts for Hunting θα είναι διαθέσιμο αυτό το καλοκαίρι και οι εταιρείες μπορούν να εγγραφούν για να συμμετάσχουν στην προεπισκόπηση.
  • Το Microsoft Defender Experts for XDR (εκτεταμένη ανίχνευση και απόκριση) είναι μια υπηρεσία για όσους θέλουν να επεκτείνουν και να ενισχύσουν τα κέντρα λειτουργιών ασφαλείας τους. Το Defender Experts για XDR παρέχει ανθρώπινη τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση περιστατικών μαζί με τις υπάρχουσες ομάδες ασφαλείας.
  • Το Microsoft Security Services for Enterprise είναι μια υπηρεσία που ηγείται από ειδικούς για την προστασία όλων των περιβαλλόντων και των πλατφορμών cloud. Οι πελάτες θα έχουν αφοσιωμένους ειδικούς ασφαλείας της Microsoft για τη διαχείριση της ενσωμάτωσης, των καθημερινών αλληλεπιδράσεων, του εκσυγχρονισμού της πρακτικής και της αντιμετώπισης περιστατικών.

Η Microsoft λέει ότι ο απώτερος στόχος της είναι να παρέχει στους πελάτες προϊόντα ασφάλειας παγκόσμιας κλάσης και πρόσβαση σε κρίσιμη ανθρώπινη τεχνογνωσία από τους καλύτερους ειδικούς στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Η εταιρεία θέλει να χρησιμοποιήσει κορυφαία τεχνολογία στον κλάδο, τους καλύτερους υπερασπιστές και την κοινότητα συνεργατών της Microsoft και την πιο ολοκληρωμένη πληροφορία απειλών για να οικοδομήσει έναν ασφαλέστερο κόσμο για όλους. Το Microsoft Security Experts είναι ένα μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *