H προεπισκόπηση της εφαρμογής Xbox για Windows (2205.1000.17.0) λαμβάνει βελτιωμένη αναζήτηση και περισσότερες επιδιορθώσεις

H προεπισκόπηση της εφαρμογής Xbox για Windows (2205.1000.17.0) λαμβάνει βελτιωμένη αναζήτηση και περισσότερες επιδιορθώσεις

Η εφαρμογή Xbox για Windows έλαβε μια νέα έκδοση προεπισκόπησης (2205.1000.17.0) που εισάγει πολλές επιδιορθώσεις για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας. Φέρνει επίσης βελτιωμένα αποτελέσματα αναζήτησης για όλους τους τίτλους PC Game Pass, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της EA Play και της Ubisoft. Αυτή είναι η πρώτη προεπισκόπηση της εφαρμογής Xbox του μήνα σύμφωνα με το Xbox Wire.

Αν και η κύρια νέα δυνατότητα σε αυτήν την έκδοση είναι τα βελτιωμένα αποτελέσματα αναζήτησης, συνοδεύεται επίσης από δύο διορθώσεις που θα βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία. Οι επιδιορθώσεις σε αυτήν την ενημέρωση είναι οι εξής:

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου ορισμένα παιχνίδια cloud με προσαρμοσμένα χειριστήρια αφής θα σας άφηναν σε αδιέξοδο.
  • Διορθώθηκαν προβλήματα με τον αφηγητή και τον αναγνώστη οθόνης για να γίνει η εφαρμογή ακόμη πιο προσιτή.

Εάν ενδιαφέρεστε να λαμβάνετε αυτές τις εκδόσεις προεπισκόπησης για να λάβετε πρώτα όλες τις νεότερες δυνατότητες, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής Xbox Insider Hub από το Microsoft Store στον υπολογιστή σας με Windows. Μόλις αποκτήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα προεπισκοπήσεων για να δείτε ποιες είναι διαθέσιμες σε εσάς. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο από αυτά, απλώς πατήστε το κουμπί συμμετοχής.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων, το μέρος που πρέπει να πάτε είναι το subreddit του Xbox Insiders, το οποίο έχει πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων και άτομα που θα σας βοηθήσουν με άλλα ζητήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *