H Google ανακοινώνει το Pixel Buds Pro για 200 $

H Google ανακοινώνει το Pixel Buds Pro για 200 $

Η Google ανακοίνωσε σήμερα το Pixel Buds Pro, την πιο premium έκδοση των πραγματικά ασύρματων ακουστικών in-ear. Η τιμή τους είναι 199,99 $.

Google announces Pixel Buds Pro for $200

Τα Pixel Buds Pro είναι το πρώτο ζεύγος Pixel Buds που υποστηρίζουν ενεργή ακύρωση θορύβου. Τα ακουστικά διαθέτουν προσαρμοσμένο επεξεργαστή ήχου 6 πυρήνων και χρησιμοποιούν προσαρμοσμένους αλγόριθμους για την εξάλειψη του θορύβου. Χρησιμοποιούν επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται Silent Seal για να προσαρμόζεται στο σχήμα των αυτιών σας, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η ποσότητα του θορύβου που ακυρώνεται.

Τα ακουστικά διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα οδήγησης 11 χλστ. Το Volume EQ προσαρμόζει αυτόματα τον συντονισμό του ήχου με βάση το επίπεδο έντασης. Ένας EQ 5 ζωνών σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε περαιτέρω τον ήχο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Όπως και με πολλά άλλα ακουστικά, τα Pixel Buds Pro διαθέτουν λειτουργία διαφάνειας. Αυτό επιτρέπει στον περιβάλλοντα ήχο, ώστε να μην χάνετε σημαντικές ηχητικές ενδείξεις χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε τα ακουστικά σας.

Google announces Pixel Buds Pro for $200

Τα ακουστικά έχουν αισθητήρες πίεσης μέσα τους. Η Google ισχυρίζεται ότι μετρούν ενεργά την πίεση μέσα στα αυτιά σας, έτσι ώστε τα ακουστικά να μπορούν να τα ανακουφίσουν για να τους κρατήσουν άνετα, αν και πώς ακριβώς το επιτυγχάνουν αυτό είναι άγνωστο.

Το Pixel Buds Pro θα λάβει επίσης μια ενημέρωση αργότερα μέσα στο έτος, η οποία θα επιτρέψει την υποστήριξη χωρικού ήχου. Οι χρήστες μπορούν να βιώσουν εφέ ήχου surround ενώ παρακολουθούν περιεχόμενο χωρικού ήχου σε συμβατά τηλέφωνα Pixel.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μικρόφωνα διαμόρφωσης δέσμης, φωνητικό επιταχυνσιόμετρο, καλύμματα πλέγματος που εμποδίζουν τον αέρα, συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων, χειριστήρια αφής και υποστήριξη του Βοηθού Google hands-free με μετάφραση σε πραγματικό χρόνο. Τα ακουστικά έχουν αντοχή στο νερό IPX4 και η θήκη είναι IPX2.

Το Pixel Buds Pro έχει ονομαστική διάρκεια μπαταρίας 7 ωρών με ANC και 11 ωρών χωρίς ANC. Με τη θήκη, έχετε συνολικά 20 ώρες με ANC και 31 ώρες χωρίς ANC. Η θήκη υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

Το Pixel Buds Pro θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα: Coral, Lemongrass, Fog και Charcoal. Θα κυκλοφορήσουν ηλεκτρονικά στις 21 Ιουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *