Τα renders 5K που διέρρευσαν δείχνουν το Galaxy Z Fold4 από κάθε γωνία

Τα renders 5K που διέρρευσαν δείχνουν το Galaxy Z Fold4 από κάθε γωνία

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε εάν η Samsung θα αφαιρέσει το γράμμα “Z” από το σχήμα ονοματοδοσίας για το αναδιπλούμενο τηλέφωνό της. Αλλά αν το αφήσουμε στην άκρη για λίγο, έχουν διαρρεύσει υψηλής ποιότητας renders του υποτιθέμενου Galaxy Z Fold4, που δείχνουν τη συσκευή από κάθε γωνία.

Σε συνεργασία με το @OnLeaks, το SmartPrix δημοσίευσε τα renders που διέρρευσαν και μια προβολή βίντεο 360 μοιρών του “Z Fold4”. Επιφανειακά, η συσκευή μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό της, το Galaxy Z Fold3. Ωστόσο, μερικές μικρές διαφορές μπορούν να εντοπιστούν εδώ και εκεί. Για ένα, θα δείτε μια βελτιωμένη έκδοση της κάμερας κάτω από την οθόνη όταν ξεδιπλώσετε τη συσκευή. Επίσης, ο διάδοχος του Galaxy Z Fold3 έχει πλέον διαστάσεις 155x130x7,1 mm, κάτι που είναι μια μικρή αλλαγή από τις διαστάσεις των 158,2 x 128,1 x 6,4 mm στο Z Fold3.

Επιπλέον, τα renders που διέρρευσαν υποδηλώνουν ότι το φημολογούμενο Z Fold4 θα διαθέτει οθόνη κάλυψης 6,2 ιντσών και εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα υποστηρίζει υψηλό ρυθμό ανανέωσης, παρόμοιο με το Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy Z Fold4 5K rendersSamsung Galaxy Z Fold4 5K renders
Samsung Galaxy Z Fold4 5K rendersSamsung Galaxy Z Fold4 5K renders

Ένα πράγμα θα τραβήξει την προσοχή σας αμέσως αφού δείτε τα renders, και είναι η νέα σχεδίαση της κάμερας, η οποία όμως δεν πρέπει να θεωρείται νέα, επειδή το Galaxy S22 Ultra διαθέτει παρόμοια σχεδίαση. Είναι αναμφίβολα νέο για τη σειρά Galaxy Z Fold της Samsung.

Αλλά σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τη σχεδίαση, το S22 Ultra δεν έχει χτύπημα κάμερας. Αντίθετα, όλοι οι φακοί προεξέχουν από το σώμα. Το υποτιθέμενο Galaxy Z Fold4 θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό κάμερας με το S22 Ultra, σύμφωνα με τα renders που διέρρευσαν.

Μπορείτε να δείτε την προβολή 360 μοιρών της συσκευής παρακάτω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *