Αυτό είναι το Pixel Watch της Google

Αυτό είναι το Pixel Watch της Google

  Νωρίτερα σήμερα, η Google έδωσε μια προεπισκόπηση του Google Pixel Watch στην εκδήλωση προγραμματιστή I/O. Η εταιρεία είπε ότι δημιουργεί μια όραση περιβάλλοντος υπολογιστή που θα κάνει τις υπηρεσίες της διαθέσιμες παντού – στο σπίτι σας, στο τηλέφωνό σας και στον καρπό σας. Η Google δεν είναι καινούργια στον χώρο του ρολογιού, αλλά με το Google Pixel Watch, έχει κατασκευάσει το εσωτερικό και το εξωτερικό του ρολογιού από μόνη της, τοποθετώντας το ρολόι στο ίδιο επίπεδο με τα τηλέφωνα Pixel.

Με το Google Pixel Watch, θα αποκτήσετε τη νέα εμπειρία Wear OS by Google σε συνδυασμό με τα εργαλεία υγείας και φυσικής κατάστασης του Fitbit – υπενθυμίζουμε ότι η Google πήρε την εταιρεία ρολογιών στις αρχές του 2021. Το Pixel Watch έχει κυκλικό, θολωτό σχέδιο με στεφάνη αφής και είναι κατασκευασμένο από φιλικό προς το περιβάλλον ανακυκλωμένο ανοξείδωτο χάλυβα. Θα συνοδεύεται επίσης με προσαρμόσιμες ζώνες για όσους θέλουν να προσθέσουν λίγη μοναδικότητα στο ρολόι τους.

The Google Pixel family of devices

Η διεπαφή της νέας εμπειρίας Wear OS είναι παρόμοια με αυτή που θα βρείτε σε ένα ρολόι Fitbit, υπάρχει ένα απλό αναλογικό ρολόι με μετρητή καρδιακών παλμών από κάτω. Αν και η Google δεν το έδειξε αυτό, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει τρόπος να αλλάξετε την όψη του ρολογιού, εάν προτιμάτε διαφορετικό στυλ ρολογιού ή διαφορετικά δεδομένα υγείας.

Η Google είπε ότι πιστεύει ότι το Pixel Watch είναι η «φυσική επέκταση» της οικογένειας Pixel και ότι θα είναι διαθέσιμο στους πελάτες για παραλαβή το φθινόπωρο. Σκοπεύει να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για το ρολόι τους επόμενους μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *