Οι ενημερώσεις του Google Chrome αποτυγχάνουν σε συσκευές Android στη Ρωσία

Οι ενημερώσεις του Google Chrome αποτυγχάνουν σε συσκευές Android στη Ρωσία

Ένας αυξανόμενος αριθμός χρηστών Android του Google Chrome στη Ρωσία αναφέρουν σφάλματα κατά την προσπάθεια εγκατάστασης της πιο πρόσφατης ενημέρωσης για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Ο αριθμός των καταγγελιών αυξάνεται καθημερινά αλλά μέχρι στιγμής, η αιτία του προβλήματος παραμένει άγνωστη και ακόμη άλυτη.

Σύμφωνα με ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία και πολλά σχόλια χρηστών στο Play Store, τα προβλήματα ξεκίνησαν στις 9 Μαΐου 2022, όταν η Google κυκλοφόρησε την έκδοση 101 του Chrome για Android.

Όσοι προσπάθησαν να εγκαταστήσουν την πιο πρόσφατη έκδοση έλαβαν ένα σφάλμα λέγοντας: “Αποτυχία εγκατάστασης του Google Chrome”. Το μήνυμα συμβουλεύει περαιτέρω τον χρήστη να προσπαθήσει ξανά και να ακολουθήσει συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων, εάν αυτό δεν βοηθήσει.

Update error message

Οι χρήστες που θεώρησαν ότι το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί με την κατάργηση και την επανεγκατάσταση του Chrome αρνήθηκαν την προσθήκη του προγράμματος περιήγησης στη συσκευή τους.

Google είχε ανακοινώσει ότι οι Ρώσοι χρήστες και προγραμματιστές θα αποκλειστούν από τη λήψη ή την ενημέρωση εφαρμογών επί πληρωμή από το Play Store από τις 5 Μαΐου 2022. Ωστόσο, το Chrome είναι δωρεάν, επομένως θα πρέπει να είναι εκτός αυτής της νέας πολιτικής.

Επιπλέον, το μήνυμα σφάλματος δεν διευκρινίζει τον λόγο για την αποτυχημένη ενημέρωση, είτε οφείλεται σε κυρώσεις είτε σε τεχνικό πρόβλημα. Ταυτόχρονα, ο αντιπρόσωπος υποστήριξης της Google στο Play Store προτείνει στους Ρώσους χρήστες να βρουν μια λύση στις συζητήσεις της Κοινότητας υποστήριξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *