Πότε τελικά θα είναι έτοιμα το Starfield και το Redfall

Πότε τελικά θα είναι έτοιμα το Starfield και το Redfall

Σε μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση, η Bethesda αποκάλυψε σήμερα δύο σημαντικές καθυστερήσεις που ωθούν πίσω τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τόσο του Starfield και Redfall. Τα νέα έρχονται μόλις εβδομάδες πριν το Xbox και το Bethesda Showcase υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσουν με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πολυαναμενόμενες εμπειρίες RPG.

«Πήραμε την απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία των Redfall και Starfield για το πρώτο εξάμηνο του 2023», ανέφερε η Bethesda στο Twitter. Αρχικά, Starfield επρόκειτο να προσγειωθεί στις 11 Νοεμβρίου (11.11.22) φέτος, ενώ το Redfall είχε ένα ευρύ παράθυρο εκτόξευσης το 2022. Και οι δύο είναι αποκλειστικές πλατφόρμες Xbox.

“Οι ομάδες του Arkane Austin (Redfall) και της Bethesda Game Studios (Starfield) έχουν απίστευτες φιλοδοξίες για τα παιχνίδια τους και θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα λάβετε τις καλύτερες, πιο εξελιγμένες εκδόσεις τους”, πρόσθεσε η Bethesda. “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τον ενθουσιασμό τους για το Redfall και Starfield. Αυτή η ενέργεια είναι ένα τεράστιο μέρος αυτού που εμπνέει όλους μας καθημερινά και οδηγεί τον δικό μας ενθουσιασμό για αυτό που δημιουργούμε.”

Το νέο πρόγραμμα προβλέπει ότι οι δύο αγώνες μεταφέρονται σε ένα απροσδιόριστο παράθυρο έναρξης του “πρώτου μισού του 2023”, που σημαίνει ότι οι οπαδοί μπορεί να περιμένουν πολλούς περισσότερους μήνες για να μπουν μέσα από ό,τι αναμενόταν προηγουμένως.

Το Starfield αρχικά το 2018 ως η αρχή ενός νέου σύμπαντος και franchise για τα Bethesda Game Studios, που είχε προγραμματιστεί να προσγειωθεί πριν από το επόμενο Elder Scrolls. Ενώ δεν έχουμε ακόμη μια καλή ματιά στο gameplay αυτού του RPG επιστημονικής φαντασίας, οι λεπτομέρειες έχουν αρχίσει να τρέχουν τους τελευταίους μήνες. Το Redfall ήταν μια πιο πρόσφατη αποκάλυψη, με τον συνεταιρισμό RPG κυνηγιού βαμπίρ που εμφανίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι κατά τη διάρκεια της E3.

Τόσο Starfield και το Redfall έρχονται. σε PC και Xbox Series X|S ως αποκλειστικές πλατφόρμες της MicrosoftΑναμένετε να δείτε περισσότερα παιχνίδια και άλλες αποκαλύψεις από τα έργα κατά του Xbox και της Bethesda Showcase τον επόμενο μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *