Η Audi θα ενσωματώσει το Apple Music σε «σχεδόν όλα» τα νεότερα μοντέλα της  

Η Audi θα ενσωματώσει το Apple Music σε «σχεδόν όλα» τα νεότερα μοντέλα της  

Oi κάτοχοι της Audi μπορούν πλέον να παίζουν Apple Music μέσω των συστημάτων ψυχαγωγίας τους χωρίς να χρειάζεται να το συνδέσουν με τα iPhone τους μέσω Bluetooth ή USB. Η πολυτελής αυτοκινητοβιομηχανία έχει αναπτύξει την ενσωμάτωση της Apple Music για όλα σχεδόν τα νεότερα οχήματά της στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία, ξεκινώντας από το έτος μοντέλου 2022. Ακόμη και τα αυτοκίνητα που βρίσκονται ήδη στο δρόμο θα έχουν τη δυνατότητα μέσω μιας αυτόματης ενημέρωσης over-the-air. 

Αφού λάβουν την εφαρμογή στα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας τους, οι κάτοχοι Audi πρέπει απλώς να την ενεργοποιήσουν, να ακολουθήσουν τις οδηγίες στην οθόνη και να πληκτρολογήσουν τη σύνδεση Apple ID που χρησιμοποιούν για το Apple Music. Το σύστημα θα στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης στα τηλέφωνά τους που πρέπει να πληκτρολογήσουν, αλλά αυτό είναι λίγο πολύ για τη διαδικασία εγκατάστασης. Στην Ευρώπη, οι ιδιοκτήτες μπορούν να απολαύσουν τα πρώτα 3 GB ροής δωρεάν και θα χρεωθούν το επόμενο κόστος ροής δεδομένων κινητής τηλεφωνίας μέσω ενός πακέτου δεδομένων που διατίθεται από την Cubic-Telekom. 

οχήματα Audi έρχονται ήδη με το CarPlay της Apple — άρχισε να συνδυάζει το λογισμικό με τα ευρωπαϊκά οχήματά της το 2015 και με τα οχήματά της στη Βόρεια Αμερική ένα χρόνο αργότερα. Μέσω του CarPlay, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τα τηλέφωνά τους με τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας τους για να λαμβάνουν οδηγίες βελτιστοποιημένες για την κυκλοφορία, να πραγματοποιούν κλήσεις, να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα και να παίζουν το Apple Music στην οθόνη. Ωστόσο, αυτή η αυτόνομη κυκλοφορία της Apple Music καθιστά πολύ πιο εύκολη την πρόσβαση στις λίστες αναπαραγωγής τους και σε όλα τα άλλα διαθέσιμα κομμάτια στην υπηρεσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *