Τα επερχόμενα tablet της Amazon θα περιλαμβάνουν ένα πιο μοντέρνο Fire OS 8

Τα επερχόμενα tablet της Amazon θα περιλαμβάνουν ένα πιο μοντέρνο Fire OS 8

Τα νέα tablet της Amazon Fire 7 — που πρόκειται να φτάσουν αυτό το καλοκαίρι — θα είναι εξοπλισμένα με βελτιωμένο λογισμικό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του AFTV News. Τα tablet θα διαθέτουν Fire OS 8, μια εντελώς νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Fire που βασίζεται στο Android 11. Δεδομένου ότι η Google δεν κυκλοφορεί πλέον ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας ή ενημερώσεις για το Android 9, αυτό θα είναι ευπρόσδεκτο νέο για τους κατόχους tablet Fire.

Εμφάνιση της εικόνας προέλευσης

Όπως Liliputing , τα περισσότερα από αυτά που φέρνουν στο τραπέζι οι αλλαγές στο Fire OS 8 φαίνεται να είναι ενημερώσεις ασφαλείας κάτω από την κουκούλα. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν μια νέα σκοτεινή λειτουργία σε όλο το σύστημα, η οποία μπορεί να κάνει την περιήγηση στο tablet σας αργά τη νύχτα λίγο πιο εύκολη στα μάτια. Το νέο λειτουργικό σύστημα θα υποστηρίζει επίσης εικόνες μορφής HEIF ή (High Efficiency Image File), μια ενημέρωση σε JPEG που υποστηρίζουν από το 2018.     

Οι εφαρμογές Fire θα μπορούν επίσης πλέον να έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία της συσκευής σας ενώ εκτελούνται στο παρασκήνιο, αλλά θα πρέπει πρώτα να δώσετε άδεια. Η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης ένα νέο σύνολο ελέγχων απορρήτου, συμπεριλαμβανομένων των εφάπαξ αδειών για την παρακολούθηση τοποθεσίας. Για μια πιο λεπτομερή ανάλυση του τι να περιμένετε στο Fire OS 8, ανατρέξτε στον ενημερωμένο οδηγό προγραμματιστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *