Διαρροή μνήμης και αποθηκευτικού χώρου Google Pixel Watch

Διαρροή μνήμης και αποθηκευτικού χώρου Google Pixel Watch

Όπως ίσως γνωρίζετε, το Pixel Watch έρχεται. Αποκύημα της φαντασίας των λάτρεις της τεχνολογίας, φέτος είναι πραγματικά αληθινό – το επιβεβαίωσε και η ίδια η Google, φαινομενικά ανίκανη να το κρατήσει μυστικό, παρόλο που η κυκλοφορία θα γίνει μόνο “αυτό το φθινόπωρο”, που μάλλον μεταφράζεται τον Οκτώβριο.

Έτσι, έχουμε μπροστά μας μερικούς μήνες διαρροών Pixel Watch και η πιο πρόσφατη πριν από περίπου μια εβδομάδα μας είπε ότι το wearable θα χρησιμοποιούσε το chipset Exynos 9110 της Samsung. Αυτό είναι λίγο ανησυχητικό από τότε που το SoC κυκλοφόρησε το 2018 και είναι χτισμένο σε μια διαδικασία 10nm.

Σήμερα, μια νέα πηγή φαινομενικά επιβεβαιώνει την παραπάνω πληροφορία, προσθέτοντας μια ανατροπή: προφανώς το Pixel Watch θα χρησιμοποιεί πράγματι τον Exynos 9110, αλλά θα έχει επίσης έναν συν-επεξεργαστή. Αυτό μας θυμίζει το Snapdragon Wear 4100+ SoC της Qualcomm που διαθέτει μια κύρια CPU καθώς και έναν δευτερεύοντα συνεπεξεργαστή εξαιρετικά χαμηλής ισχύος που τροφοδοτεί την οθόνη πάντα ενεργή και ορισμένους αισθητήρες.

Αυτό επιτυγχάνει καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθώς η κύρια CPU χρησιμοποιείται μόνο όταν ασχολείστε ενεργά με τη συσκευή σας και επίσης εκφορτώνει ορισμένες ελαφρύτερες ροές εργασίας από την εν λόγω κύρια CPU, ώστε να αποδίδει λίγο καλύτερα όταν τη χρειάζεστε. Θα ισχύει το ίδιο και για το Pixel Watch; Δεν υπάρχει τρόπος να το καταλάβουμε μόνο με την απλή αναφορά ενός συν-επεξεργαστή, θα χρειαζόμασταν περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα θα τις λάβουμε τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, μην ανησυχείτε.

Προχωρώντας, το Pixel Watch λέγεται επίσης ότι «ξεπερνά ελαφρώς» τη μνήμη RAM 1,5 GB του Galaxy Watch4, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. 1,55 GB; 2 GB; Η εικασία σας είναι εξίσου καλή με τη δική μας, αλλά φαίνεται αρκετά ξεκάθαρο ότι το Pixel Watch δεν θα μείνει χωρίς μνήμη. Επιπλέον, θα έχει 32 GB αποθηκευτικού χώρου, που είναι διπλάσιος από οποιαδήποτε άλλη συσκευή Wear OS που είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή.

Οι αισθητήρες στο πίσω μέρος του φορητού είναι εμφανώς πανομοιότυποι με τη σειρά αισθητήρων που χρησιμοποιείται στο Fitbit Luxe και στο Fitbit Charge 5. Το εν λόγω υλικό υποστηρίζει παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, SpO2 (οξυγόνο αίματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *