Η Microsoft κυκλοφορεί το Office Insider Build 15321.20000 για το κανάλι Beta  

Η Microsoft κυκλοφορεί το Office Insider Build 15321.20000 για το κανάλι Beta  

H Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση προεπισκόπησης του Office Insider για το Office Insiders στο κανάλι Beta στα Windows. Η πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση του Office έχει αριθμό έκδοσης 15321.20000 και αριθμό έκδοσης 2206.

Η προεπισκόπηση του Office Insider Build 15321.20000 παρουσιάζει μια επανασχεδιασμένη γραμμή εργαλείων δισκογραφίας στις εφαρμογές του Microsoft Word και του Microsoft Outlook. Έχει επανασχεδιαστεί με νέα γραφικά, διεπαφή χρήστη με μεγαλύτερη απόκριση και μικρότερο μέγεθος, ώστε η γραμμή εργαλείων να είναι πιο αποτελεσματική και να φαίνεται καθαρή. Εκτός από αυτό, το Build 15321.20000 συνοδεύεται από πολλές αξιοσημείωτες επιδιορθώσεις για διάφορα ζητήματα που βρίσκονται στο Word, Excel, Outlook, Access.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες επίσημο αρχείο αλλαγών παρακάτω.

 

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Microsoft κυκλοφόρησε πολλές νέες δυνατότητες για το Office Insiders στα Windows. Μερικές από τις συναρπαστικές δυνατότητες που εισήγαγε ήταν η λειτουργία φωνητικής υπαγόρευσης στο OneNote, ένα πιο βελτιστοποιημένο Microsoft Excel και πολλά άλλα. Πρόσφατα, το Microsoft Office πρόσθεσε επίσης τη δυνατότητα συλλογής πέντε εκατομμυρίων απαντήσεων σε μία μόνο φόρμα.  

Η Microsoft κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση του Office κάθε εβδομάδα για τους συνδρομητές του Beta Channel στα Windows, προσθέτοντας νέες δυνατότητες και αλλαγές. Η Microsoft αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει ένα νέο Office Insider Build την επόμενη εβδομάδα. Θα σας κρατάμε ενήμερους εάν βρούμε κάτι ενδιαφέρον στην ενημέρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *