O πηγαίος κώδικας και τα βίντεο του GTA 6 διέρρευσαν

O πηγαίος κώδικας και τα βίντεο του GTA 6 διέρρευσαν

Bίντεο και ο πηγαίος κώδικας παιχνιδιού διέρρευσαν μετά από παραβίαση του διακομιστή Slack και του Confluence του διακομιστή Rockstar Game από έναν χάκερ.

Τα βίντεο και ο πηγαίος κώδικας διέρρευσαν για πρώτη φορά στο GTAForums χθες, όπου ένας ηθοποιός απειλών με το όνομα «teapotuberhacker» μοιράστηκε έναν σύνδεσμο προς ένα αρχείο RAR που περιείχε 90 κλεμμένα βίντεο.

Τα βίντεο φαίνεται να δημιουργούνται από προγραμματιστές που πραγματοποιούν εντοπισμό σφαλμάτων σε διάφορες λειτουργίες του παιχνιδιού, όπως γωνίες κάμερας, παρακολούθηση NPC και τοποθεσίες στο Vice City. Επιπλέον, ορισμένα από τα βίντεο περιέχουν φωνητικές συνομιλίες μεταξύ του πρωταγωνιστή και άλλων NPC.

RAR archive containing the 90 leaked GTA 6 videos

Ο χάκερ ισχυρίζεται ότι έχει κλέψει “πηγαίο κώδικα και στοιχεία GTA 5 και 6, έκδοση δοκιμών GTA 6”, αλλά προσπαθεί να εκβιάσει την Rockstar Games για να αποτρέψει τη δημοσιοποίηση περαιτέρω δεδομένων. 

Ωστόσο, ο ηθοποιός των απειλών λέει ότι δέχονται προσφορές άνω των 10.000 $ για τον πηγαίο κώδικα και τα στοιχεία του GTA V, αλλά δεν πωλούν τον πηγαίο κώδικα του GTA 6 αυτή τη στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *