Samsung Galaxy Tab S9 FE: Επίσημη ανακοίνωση

Samsung Galaxy Tab S9 FE: Επίσημη ανακοίνωση

Η Samsung επεκτείνει τη σειρά Fan Edition της σήμερα. Κυκλοφορούν το νέο tablet Tab S9 FE και ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά που ονομάζονται Galaxy Buds FE.

Η σειρά Galaxy Tab S9 FE στην πραγματικότητα περιλαμβάνει δύο μεγέθη – ένα 10,9 ιντσών και ένα 12,4 ιντσών . Τα tablet Galaxy διαθέτουν οθόνες IPS LCD με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Παίρνετε επίσης το Vision Booster της Samsung για βελτιωμένη προβολή σε εξωτερικούς χώρους και διπλά ηχεία με το Dolby Atmos. Και οι δύο εκδόσεις Tab S9 FE έχουν βαθμολογία IP68 και συνοδεύονται από τη γραφίδα S Pen, η οποία είναι επίσης ανθεκτική στο νερό και τη σκόνη.

Galaxy Tab S9 FE and Tab S9 FE+ Galaxy Tab S9 FE and Tab S9 FE+
Galaxy Tab S9 FE και Tab S9 FE+

Η Samsung χρησιμοποιεί το chipset Exynos 1380 σε συνδυασμό με 6/8 GB RAM στο Tab S9 FE και 8/12 GB στο μοντέλο FE+. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι είτε 128 GB είτε 256 GB και στις δύο εκδόσεις και μπορείτε να τον επεκτείνετε μέσω της υποδοχής κάρτας microSD.

Όσον αφορά τις κάμερες, και τα δύο tablet διαθέτουν 12 MP ultrawide εμπρός σκοπευτές με οπτικό πεδίο 120˚ και κύρια πίσω μονάδα 8 MP. Το Tab S9 FE+ έχει μια πρόσθετη μονάδα υπερευρείας 8 MP στο πίσω μέρος. Το Tab S9 FE διαθέτει μπαταρία 8.000 mAh ενώ το μοντέλο Plus λαμβάνει κυψέλη 10.000 mAh. Και τα δύο υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση έως και 45 W, αλλά θα χρειαστεί να παρέχετε το δικό σας τούβλο φόρτισης.

Samsung Galaxy Tab S9 FE and Buds FE announced

Η σειρά Galaxy Tab S9 FE διατίθεται σε χρώματα Mint, Silver, Grey και Lavender. Η τιμολόγηση για το Tab S9 FE ξεκινά στα 529 € στην Ευρώπη ενώ το Tab S9 FE+ είναι στα 699 €. Τα μοντέλα 5G είναι 100€ επιπλέον.

Τα Samsung Galaxy Buds FE είναι τα πιο προσιτά ασύρματα ακουστικά της Samsung μέχρι σήμερα με αρχική τιμή 99 $/109 €/9.999 ₹. Προσφέρουν ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC), συνδεσιμότητα Bluetooth 5.2 με αυτόματη εναλλαγή μεταξύ ζευγαρωμένων συσκευών και έως και 21 ώρες συνολικό χρόνο αναπαραγωγής με τη θήκη φόρτισής τους.

Galaxy Buds FE come in Graphite and White Galaxy Buds FE come in Graphite and White
Το Galaxy Buds FE έρχεται σε γραφίτη και λευκό

Τα buds υποστηρίζουν τους κωδικοποιητές ήχου AAC και SBC και προσφέρουν ενσωματωμένα χειριστήρια αφής. Κάθε ακουστικό διαθέτει 3 μικρόφωνα με δύο εξωτερικά και ένα ακόμη στο εσωτερικό. Η Samsung συνδυάζει το Buds FE με τρία διαφορετικά μεγέθη άκρες αυτιών σιλικόνης και δύο πρόσθετα άκρα πτερυγίων για καλύτερη εφαρμογή.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπολογίζεται σε 6 ώρες αναπαραγωγής με ANC, η οποία εκτείνεται σε 21 ώρες με τη θήκη φόρτισης και την μπαταρία 479 mAh. Το Galaxy Buds FE διατίθεται σε χρώματα γραφίτη και λευκό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *