Apple Watch 9 : επιστρέφουν στο Apple  Store

Apple Watch 9 : επιστρέφουν στο Apple Store

Tα Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 επέστρεψαν στο Apple Store , μια εβδομάδα μετά την προσωρινή αποβολή τους. Αυτό έγινε μετά την τελευταία απόφαση του Εφετείου των ΗΠΑ στην προσφυγή της Apple.

Το δικαστήριο επέτρεψε την διάθεση των κορυφαίων μοντέλων Apple Watch από τα ράφια των καταστημάτων. Η Apple περιμένει μια απόφαση από τα τελωνεία σχετικά με το εάν ο προτεινόμενος επανασχεδιασμός λογισμικού του Apple Watch Ultra 2 και η δυνατότητα οξυγόνου αίματος του Apple Watch Series 9 αποφεύγει την παραβίαση τα δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας Fields. Αυτή η απόφαση από τα τελωνεία των ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιανουαρίου.

Επιπλέον, το εφετείο έδωσε προθεσμία στο ITC έως τις 10 Ιανουαρίου για να ανταποκριθεί στο αίτημα της Apple να διατηρήσει την απαγόρευση του Apple Watch. Άλλα κόμματα έχουν προθεσμία έως τις 15 Ιανουαρίου για να υποβάλουν την υποστήριξή τους ή την αντίθεσή τους στην απόφαση.

Το τελωνείο των ΗΠΑ μπορεί να αποφασίσει ότι η αλλαγή λογισμικού της Apple είναι ανεπαρκής και το εφετείο να απορρίψει το αίτημα της Apple για αναστολή της απαγόρευσης . Σε αυτή την περίπτωση, τα Apple Watch Series 9 και το Apple Watch Ultra 2 θα μπορούσαν να αφαιρεθούν ξανά από την αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *