Η Tesla μειώνει την τιμή της αναβάθμισης του  «Full Self-Driving» υπολογιστή

Η Tesla μειώνει την τιμή της αναβάθμισης του «Full Self-Driving» υπολογιστή

Μετά κριτική από  τους καταναλωτές, η Tesla μείωσε την τιμή μιας ενημέρωσης υπολογιστή που απαιτείται για τη νέα της λειτουργία «Full Self-Driving» (FSD), ανέφερε η Electrek . Η ενημέρωση υλικού HW 3.0 θα κοστίσει τώρα 1.000 $ αντί για 1.500 $, μια πτώση 33% στην τιμή. Για να αποκτήσουν τη δυνατότητα, οι κάτοχοι θα πρέπει να καταβάλλουν μηνιαία χρέωση συνδρομής έως και 199 $ επιπλέον, ή 10.000 $ όλα σε μία λήψη. 

Η Tesla είπε διάσημα το 2016 ότι όλα τα EV που παράγονται από εδώ και πέρα  θα έχουν πλήρη αυτο-οδηγημένο υλικό. Ωστόσο, τελικά διαπίστωσε ότι θα χρειαζόταν ενημέρωση υπολογιστή σε παλαιότερα οχήματα και άρχισε να στέλνει μεταγενέστερα μοντέλα με το νέο υλικό HW 3.0. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες των μοντέλων Tesla που παρήχθησαν από τα τέλη του 2016 έως τα μέσα του 2019 σοκαρίστηκαν όταν χτύπησαν με ένα λογαριασμό αναβάθμισης υλικού 1.500 $ επιπλέον του κόστους της αναβάθμισης FSD. 

Αφού είπε στους πελάτες ότι θα χρεωθούν $ 1.500 για την ενημέρωση υλικού, η Tesla φαίνεται να το έχει μειώσει στα 1.000 $. Όπως και πριν, θα χρειαστεί να πάρετε το αυτοκίνητό σας σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Tesla για να λάβετε την ενημέρωση. 

Το σύστημα FSD του Tesla δεν προσφέρει πλήρη αυτο-οδήγηση που ορίζεται ως Επίπεδο 4 ή μεταγενέστερο. Αντίθετα,   συμμορφώνεται με το SAE Level 2, όπως τα μοντέλα Cadillac, Audi και άλλα. Ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk είπε ότι “θα υπάρξουν άγνωστα ζητήματα, οπότε παρακαλώ να είστε παρανοϊκοί”. Ωστόσο, υπάρχει μια ανησυχία  ότι η Tesla εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες και τα οχήματά της για να δοκιμάσει τις νέες δυνατότητες beta σε δημόσιους δρόμους. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *