Η Amazon ξοδεύει μεγάλα ποσά σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει έγκαιρες παραδόσεις για τις διακοπές Χριστουγέννων

Η Amazon ξοδεύει μεγάλα ποσά σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει έγκαιρες παραδόσεις για τις διακοπές Χριστουγέννων

Η Amazon λέει ότι αναμένει να επιβαρυνθεί με «αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια» πρόσθετου κόστους αυτήν την περίοδο των εορτών, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι πελάτες λαμβάνουν τις παραγγελίες τους εγκαίρως.

Ο Andy Jassy, ​​ο οποίος αντικατέστησε τον ιδρυτή της Amazon, Jeff Bezos, ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας τον Ιούλιο, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι ο μεγαθήριος των διαδικτυακών αγορών θα ξοδέψει πολλά για να αντιμετωπίσει «ελλείψεις προσφοράς εργασίας, αυξημένο μισθολογικό κόστος, προβλήματα παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού και αυξημένα φορτία και έξοδα αποστολής.” Η δαπάνη έχει σκοπό να διασφαλίσει ότι θα υπάρχει ελάχιστος αντίκτυπος στους πελάτες και τους συνεργάτες πωλήσεων τους επόμενους μήνες.

“Θα είναι ακριβό για εμάς βραχυπρόθεσμα, αλλά είναι η σωστή προτεραιότητα για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας”, δήλωσε ο Jassy.

Τα σχόλιά του έγιναν καθώς η εταιρεία δημοσίευσε οικονομικά στοιχεία για το τρίτο τρίμηνο που δείχνουν έσοδα 110,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας το τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο εσόδων που ξεπερνούν τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο αριθμός σημείωσε επίσης αύξηση 15% σε σχέση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, αλλά ήταν σημαντικά χαμηλότερος από την αύξηση 27% που παρατηρήθηκε το δεύτερο τρίμηνο. Τα κέρδη ανήλθαν στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια, περίπου τα μισά από αυτά της ίδιας περιόδου πριν από ένα χρόνο. Συνολικά, τα στοιχεία έχασαν τις προσδοκίες της Wall Street, προκαλώντας πτώση των μετοχών της Amazon περισσότερο από 4% την Πέμπτη.

Ως μέρος των προσπαθειών να διασφαλίσει μια ομαλή λειτουργία παράδοσης για τους πελάτες κατά την περίοδο των εορτών, η Amazon δέχεται 150.000 εποχικούς εργαζομένους στις ΗΠΑ, με μέση αρχική αμοιβή 18 $ ανά ώρα, μπόνους σύνδεσης έως και 3.000 $, επιπλέον 3 $ ανά ώρα για ορισμένες βάρδιες σε ορισμένες τοποθεσίες και την ευκαιρία να μετατρέψετε τη θέση σε μακροχρόνια καριέρα στην εταιρεία.

Σε άλλες προσπάθειες φέτος με στόχο τη βελτίωση της κολοσσιαίας ναυτιλιακής της λειτουργίας, η Amazon πρόσφατα άνοιξε τον νέο της κόμβο αεροπορικών φορτίων στο Βόρειο Κεντάκι. Με έδρα το Διεθνές Αεροδρόμιο Σινσινάτι/Βόρειο Κεντάκι, η εγκατάσταση χρησιμεύει ως η κύρια βάση για το δίκτυο εμπορευμάτων της Amazon Air στις ΗΠΑ, επεξεργάζοντας εκατομμύρια πακέτα πελατών κάθε εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *