Δυνατότητες ρύθμισης της απόδοσης του Galaxy S22 από την Samsung

Δυνατότητες ρύθμισης της απόδοσης του Galaxy S22 από την Samsung

H Samsung δεν φαίνεται να έχασε χρόνο για να προσφέρει την υποσχεμένη ενημέρωση περιορισμού απόδοσης. Οι χρήστες στα φόρουμ κοινότητας της Samsung στην Κορέα λαμβάνουν μια ενημέρωση για τη Galaxy S22 που προσθέτει μια Game Performance Management Mode στο Game Booster. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες να παρακάμψουν το γκάζι και να αποσπάσουν μεγαλύτερη ταχύτητα από τα ναυαρχικά τηλέφωνα, τουλάχιστον εφόσον είναι πρόθυμοι να δεχτούν μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και περισσότερη θερμότητα.

Το εάν αυτό αντιμετωπίζει πλήρως τις ανησυχίες ή όχι είναι άλλο θέμα. Οι χρήστες έχουν κατηγορήσει τη Samsung για τις εφαρμογές που δεν αφορούν παιχνίδια, όπως το Netflix και το TikTok. Η Samsung αρνήθηκε την επιβράδυνση αυτών των τίτλων και έχει επιβάλει περιορισμούς στην Υπηρεσία Βελτιστοποίησης Παιχνιδιών της, αλλά οι κάτοχοι τηλεφώνων Galaxy μπορεί να εξακολουθούν να είναι απογοητευμένοι αν αισθάνονται ότι ορισμένες από τις εφαρμογές τους αναστέλλονται.

Ως έχει, η ενημέρωση μπορεί να είναι απαραίτητη για να ανακτήσει η Samsung κάποια εμπιστοσύνη. Οι ίδιοι χρήστες επέκριναν τη Samsung για τον περιορισμό των παιχνιδιών ενώ άφησε τα benchmarks να λειτουργούν με πλήρη ταχύτητα. Αυτό οδήγησε το Geekbench να καταργήσει τέσσερα χρόνια τελευταίας τεχνολογίας τηλέφωνα Galaxy από τη λίστα αναφοράς του λόγω ανησυχιών ότι οι δοκιμές δεν αντιπροσώπευαν τις πραγματικές δυνατότητες. Το νέο λογισμικό θα μπορούσε να βοηθήσει τη Samsung να διεκδικήσει ξανά τη θέση της σε αυτή τη λίστα και να βελτιώσει τη θέση της μεταξύ των ενθουσιωδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *