Το Android Office Insider Build 16.0.15128.20058 προσθέτει τη δυνατότητα φωνητικής υπαγόρευσης στο OneNote

Το Android Office Insider Build 16.0.15128.20058 προσθέτει τη δυνατότητα φωνητικής υπαγόρευσης στο OneNote

Η Microsoft κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις του Office Insider για χρήστες Android κάθε μήνα. Σε συνέχεια της τάσης, η εταιρεία λογισμικού κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Office για χρήστες Android.

Η νέα ενημέρωση του Office Insider φέρει τον αριθμό έκδοσης 16.0.15128.20058 και προσθέτει μερικές νέες δυνατότητες στο Word και στο OneNote. Ωστόσο, η νέα ενημέρωση του Office δεν φέρνει άλλες αλλαγές, διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις.

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Office Insider επιτρέπει στους χρήστες να μεταβούν γρήγορα στη φωτεινή λειτουργία εάν δεν τους αρέσει η σκοτεινή λειτουργία στο φόντο του εγγράφου. Κατά τη σύνταξη ενός εγγράφου, οι χρήστες θα βλέπουν τώρα μια νέα επιλογή με το όνομα “Εναλλαγή σε ανοιχτό φόντο” στο Περισσότερες επιλογές ” στην επάνω δεξιά γωνία. Σύμφωνα με τη Microsoft, πολλοί χρήστες έχουν ζητήσει τη δυνατότητα.

Μια άλλη νέα δυνατότητα είναι η φωνητική υπαγόρευση στο OneNote. Με τη νέα δυνατότητα υπαγόρευσης, οι χρήστες του OneNote θα μπορούν πλέον να καταγράφουν τις σκέψεις τους χρησιμοποιώντας φωνή στα τηλέφωνά τους Android. Σύμφωνα με τη Microsoft, η δυνατότητα υπαγόρευσης είναι τρεις φορές πιο γρήγορη από την πληκτρολόγηση. Για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μικροφώνου κάτω δεξιά στην οθόνη.

Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι προς το παρόν διαθέσιμες στο πιο πρόσφατο Office Insider Build για Android. Ωστόσο, αυτές οι νέες δυνατότητες θα είναι επίσης διαθέσιμες για τους μη Insiders όταν ολοκληρωθεί η δοκιμή. Δεδομένου ότι οι δυνατότητες βρίσκονται σε προεπισκόπηση, ενδέχεται να παρατηρήσετε κάποια σφάλματα κατά τη χρήση τους.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες επίσημο αρχείο καταγραφής αλλαγών παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις δυνατότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *