Το Spotify θα κλείσει την εφαρμογή ακρόασης Stations που μοιάζει με ραδιόφωνο στις 16 Μαΐου

Το Spotify θα κλείσει την εφαρμογή ακρόασης Stations που μοιάζει με ραδιόφωνο στις 16 Μαΐου

Εκτός από τα podcast, τα πράγματα για το αυτοκίνητό σας και τις ετήσιες ανακεφαλαιώσεις ακρόασης, το Spotify εκτελεί άλλο ένα πείραμα από το 2018 με το Stations, μια «ελαφριά» εφαρμογή διαθέσιμη για δωρεάν και επί πληρωμή συνδρομητές.

Μετά το αρχικό ντεμπούτο του στο εξωτερικό με έκδοση Android, το Spotify κυκλοφόρησε μια έκδοση iOS της εφαρμογής το 2019 και την άνοιξε σε χρήστες στις ΗΠΑ. Ωστόσο, τώρα η δοκιμή έχει τελειώσει και το 9to5Google αναφέρει ότι το Spotify άρχισε να ειδοποιεί τους χρήστες ότι η εφαρμογή θα τερματιστεί στις 16 Μαΐου.

Εάν χρησιμοποιήσατε Stations, μπορείτε να επισκεφτείτε το site για να μετακινήσετε τις αγαπημένες σας επιλεγμένες λίστες στην κύρια εφαρμογή Spotify, η οποία περιλαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα:

Οι σταθμοί κλείνουν στις 16 Μαΐου. Οι σταθμοί που δημιουργήσατε θα εξαφανιστούν, αλλά μπορείτε ακόμα να απολαύσετε το Spotify συνδέοντας τον λογαριασμό σας στο Stations. Ανακαλύψτε λίστες αναπαραγωγής που έχουν δημιουργηθεί για εσάς, καθώς και εκατομμύρια τραγούδια και podcast.

Το κόλπο του Stations ήταν ότι άρχισε να παίζει μόλις ανοίξατε την εφαρμογή και ενώ οι χρήστες μπορούσαν να αλλάξουν τους σταθμούς/λίστες αναπαραγωγής που προτιμούσαν, δεν υπήρχε τρόπος να επιλέξουν συγκεκριμένα κομμάτια ή καλλιτέχνες και η επιστροφή σε έναν σταθμό θα ξεκινούσε ακριβώς από εκεί που έφυγε μακριά από. Οι διαθέσιμοι σταθμοί περιλάμβαναν έναν αριθμό προεπιλογών και μερικές που θα μπορούσατε να δημιουργήσετε επιλέγοντας τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες από μια λίστα και θα προσπαθούσε να εξατομικεύσει την εμπειρία για εσάς με την πάροδο του χρόνου.

Το Spotify είπε για τα διάφορα έργα του: «Ορισμένες από αυτές τις δοκιμές καταλήγουν να ανοίγουν το δρόμο για την ευρύτερη εμπειρία χρήστη μας και άλλες χρησιμεύουν μόνο ως σημαντική μάθηση. Το Spotify Stations Beta ήταν ένα από αυτά τα τεστ. Θα κλείσουμε την τρέχουσα λειτουργία, αλλά οι χρήστες θα μπορούν να μεταφέρουν εύκολα τους αγαπημένους τους σταθμούς και να απολαμβάνουν μια παρόμοια εμπειρία ραδιοφώνου απευθείας μέσα στην εφαρμογή Spotify.»

Εάν έχετε αφοσιωθεί στη λειτουργία Stations, μπορεί να παρατηρήσετε μια βελτιωμένη εμπειρία Spotify Radio στην κύρια εφαρμογή, η οποία τώρα μπορεί να περιλαμβάνει εξατομικευμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και μια λίστα αναπαραγωγής ειδήσεων και μουσικής για προγράμματα οδήγησης. H αλλαγή επωνυμίας για την πλατφόρμα ζωντανού ήχου του από το Greenroom στο Spotify Live τον περασμένο μήνα και θα συμπεριλάβει τις δυνατότητές του στην κύρια εφαρμογή, αφήνοντας επίσης διαθέσιμη μια αυτόνομη εφαρμογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *