Το iPhone 14 Pro μπορεί επιτέλους να αποκτήσει μια δυνατότητα που είχαν οι χρήστες Android εδώ και χρόνια

Το iPhone 14 Pro μπορεί επιτέλους να αποκτήσει μια δυνατότητα που είχαν οι χρήστες Android εδώ και χρόνια

Η Apple απέχει μόνο λίγες μέρες από το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών, WWDC 2022, όπου η εταιρεία αναμένεται να κάνει αρκετές ανακοινώσεις, συμπεριλαμβανομένης της αποκάλυψης της επόμενης έκδοσης του iOS, iOS 16 , που θα τροφοδοτήσει τη νέα σειρά iPhone 14. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, είναι «μια αρκετά σημαντική αναβάθμιση».

Ωστόσο, δεν θα τραβήξουν την προσοχή όλων οι αλλαγές που έρχονται στο iOS 16. Για παράδειγμα, η Apple εργάζεται για την προσθήκη της δυνατότητας πάντα ενεργής οθόνης στην επόμενη έκδοση του iOS. Υπάρχει, ωστόσο, ένα αλίευμα: ακριβώς όπως η λειτουργία προβολής ProMotion, η πάντα ενεργή οθόνη θα περιοριστεί στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Αν και αυτό μπορεί να ενθουσιάσει τους χρήστες iPhone, ιδιαίτερα εκείνους που σχεδιάζουν να αγοράσουν τα μοντέλα “Pro” επόμενης γενιάς, οι χρήστες Android έχουν αυτήν τη δυνατότητα εδώ και χρόνια.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η πάντα ενεργοποιημένη οθόνη δεν απενεργοποιεί ποτέ την οθόνη του τηλεφώνου σας. Η οθόνη είναι πάντα ενεργοποιημένη για να σας βοηθά να ελέγχετε την ώρα και τις σημαντικές ειδοποιήσεις χωρίς να πατήσετε ή να ξεκλειδώσετε την οθόνη. Το iOS 16 θα μειώσει σημαντικά τον ρυθμό καρέ στην οθόνη κλειδώματος όταν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα καταναλώνει πολύ ενέργεια.

Εκτός από τη διατήρηση της οθόνης πάντα ενεργοποιημένης, η επόμενη έκδοση του iOS θα προσφέρει πολλές άλλες νέες δυνατότητες στους χρήστες iPhone. Ενημερώσεις στις ειδοποιήσεις, το iPad multitasking και τις εφαρμογές Messages και Health είναι μερικές από τις αξιοσημείωτες αλλαγές που σχεδιάζει να εισάγει η Apple. Επιπλέον, θα υπάρχουν “σημαντικές βελτιώσεις για την οθόνη κλειδώματος”, συμπεριλαμβανομένων ταπετσαριών με “δυνατότητες που μοιάζουν με widget”. Σε αντίθεση με την οθόνη πάντα ανοιχτή, οι προαναφερθείσες λειτουργίες ενδέχεται να έρχονται και στο βασικό iPhone 14 και σε παλαιότερα iPhone.

Η Apple φέρεται να εισάγει κάποιες ριζικές αλλαγές στα iPhone 14 Pro και Pro Max, σύμφωνα με προηγούμενες φήμες. Οι προηγούμενες διαρροές του iPhone 14 Pro υποδηλώνουν ότι η εταιρεία μπορεί τελικά να χάσει την εγκοπή υπέρ μιας διακοπής κάμερας σε σχήμα χαπιού. Και πάλι, αναμένεται να περιοριστεί μόνο στα μοντέλα “Pro”. Επίσης, υπάρχουν φήμες ότι το iPhone 14 επόμενης γενιάς θα μπορεί να στέλνει μηνύματα κειμένου έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφορικών δικτύων.

Η Apple θα πραγματοποιήσει το WWDC 2022 στις 6 Ιουνίου και η εκδήλωση προγραμματιστών θα συνεχιστεί μέχρι τις 10 Ιουνίου. Ελπίζουμε να λάβουμε πολλές συναρπαστικές ανακοινώσεις εκείνη την περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *