Πιστοποιητικό Γραφιστικής

 

Ένα ειδικά σχεδιασμένο πιστοποιητικό γνώσης βασικών αρχών της Γραφιστικής και της Τυπογραφείας καθώς και των δεξιοτήτων χρήσης κορυφαίων σχεδιαστικών εφαρμογών όπως Adobe Illustrator, Adobe Photoshop και CoreDraw. Η απόκτηση του εξασφαλίζει οτι ο κάτοχος του είναι σε θέση να ψηφιοποιήσει  , να επεξεργαστεί και να διαχειριστεί ψηφιακές εικόνες για διαφορετικές περιπτώσεις  π.χ διαφημιστικά έγγραφα.

 

Πιστοποιητικό στο CAD Δισδιάστατη Σχεδίαση

Η σχεδίαση ήτανε πάντα ένα αναπόσπαστο μέρος της εργασίας του μηχανικού στην εποχή μας η σχεδίαση αρχιτεκτονικών και μηχανολογικών σχεδίων γίνεται μέσω υπολογιστή με εξειδικευμένα εργαλεία λογισμικού που κατηγοριοποιούνται ως chd computer aided design το vellum certificate in computer aided design πιστοποιεί τη γνώση του υποψηφίου στη σχεδίαση αρχιτεκτονικού και μηχανολογικού σχεδίου σε δύο διαστάσεις στη μετατροπή του και τη γρήγορη διόρθωση του.

 

Πιστοποιητικό στο CAD Τρισδιάστατη Σχεδίαση

Ένα τεχνικό έργο συλλαμβάνεται και αποδίδεται πρώτα σε χαρτί ως τεχνικό σχέδιο και στη συνέχεια κατασκευάζεται ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που είναι επίσης σε χαρτί με τη μορφή τεχνικού σχεδίου.  το vellum certificate in computer aided design 3D επιτρέπει σε αρχιτέκτονες σχεδιαστές και ειδικούς του τομέα των φώτο ρεαλιστικών αποδόσεων να επικοινωνήσουν πλήρως τις ιδέες τους μετατρέποντας ένα σχέδιο δύο διαστάσεων σε τρισδιάστατο είτε αυτό βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο είτε σε τελική μορφή.

 

Vellum International Certificate in Photoshop

Το Photoshop είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που αυτή τη στιγμή κατέχει ηγετική θέση στην αγορά. Πάνω από το 90% των επαγγελματιών του δημιουργικό τομέα παγκοσμίως  ,χρησιμοποιεί το πρόγραμμα Adobe Photoshop.

Με το Photoshop μπορείτε να επεξεργαστείτε εικόνες και φωτογραφίες,  να δημιουργήσετε ψηφιακή τέχνη , μακέτες και γραφικά διαφόρων ειδών, φυλλάδια,  αφίσες, κάρτες, καθώς και στοιχεία που αποτελούν αναπόσπαστα μέρη του Web Design όπως banners και dividers.

Το πιστοποιητικό "Vellum International Certificate in Photoshop" εξετάζει ένα μεγάλο εύρος των πιο δημοφιλών αναγκών και εφαρμογών των χρηστών του Photoshop,  για τη δημιουργία και επεξεργασία εικόνας ή φωτογραφίας,  επεξεργασία χρωμάτων και μεγέθους , layers και blending options, ρετουσάρισμα , εφέ και σκιές. Πιστοποιεί δεξιότητες πάνω στην σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες του απαραίτητου αυτού εργαλείου,  που θα φανούν χρήσιμες σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χρήστες εξίσου.