Emoji και στα  Google  messages

Emoji και στα  Google  messages

Η Google συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία με την προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Android, τα  Google Messages. Μετά από μια αποτυχημένη #GetTheMessage που υπογράμμιζε την έλλειψη υποστήριξης RCS από την Apple και μια νέα ενημέρωση εικονιδίου εφαρμογής, το Google Messages δοκιμάζει τώρα τη δυνατότητα αντίδρασης σε ένα μήνυμα με οποιοδήποτε emoji. Προηγουμένως, οι αντιδράσεις περιορίζονταν μόνο σε επτά emoji.  

Τώρα, όταν πατάτε παρατεταμένα ένα εισερχόμενο μήνυμα στην εφαρμογή Google Messages, μπορείτε να αντιδράτε με οποιοδήποτε emoji θέλετε. Ένα νέο εικονίδιο στο εργαλείο επιλογής emoji εμφανίζει την επιλογή προσθήκης ενός νέου emoji που δεν εμφανίζεται στη λίστα.

Μπορείτε να πατήσετε το emoji στη γωνία του μηνύματος που αντιδρά και να δείτε πιο κοντά αυτό το emoji δίπλα στο όνομα του παραλήπτη που αντέδρασε με αυτό. Εάν βλέπετε αντιδράσεις από ένα ομαδικό μήνυμα, όλα τα ονόματα και τα emoji με τα οποία αντέδρασαν θα εμφανιστούν σε ένα αναδυόμενο μήνυμα.

Προς το παρόν, η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο από την πιο πρόσφατη έκδοση Beta του Google Messages. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η αλλαγή αντικατοπτρίζεται στο Google Pixel 7 Pro, επομένως η ενημέρωση μπορεί να κυκλοφορήσει σταδιακά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *