Το WhatsApp φέρνει τη λειτουργία “προβολή μία φορά” για τους χρήστες beta του iOS

Το WhatsApp φέρνει τη λειτουργία “προβολή μία φορά” για τους χρήστες beta του iOS

Το Whatsapp εργάζεται σε νέες δυνατότητες που είναι παρόμοιες με τη λειτουργία “προβολή μία φορά” του Snapchat για προσθήκη στην εφαρμογή iOS. Επανασχεδιάζει επίσης την ειδοποίηση εντός εφαρμογής.

Μετά την έναρξη της λειτουργίας View Once για το WhatsApp beta για Android νωρίτερα, η εταιρεία παρουσιάζει το ίδιο για χρήστες beta iOS με την έκδοση 2.21.140.9. επισης. Χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη λειτουργία, οι χρήστες του WhatsApp θα μπορούν να στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “Προβολή μίας φοράς” για να εξαφανιστούν μόλις ανοίξουν. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Snapchat, το WhatsApp δεν θα ενημερώσει τον αποστολέα εάν ο παραλήπτης πήρε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή όχι.

Μαζί με τη λειτουργία View Once, η έκδοση beta λαμβάνει επίσης επανασχεδιασμένες ειδοποιήσεις εντός εφαρμογής. Αυτή η δυνατότητα θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα μηνύματα στον πίνακα ειδοποιήσεων, όπως αυτοκόλλητα, GIF, βίντεο και εικόνες.

Σύμφωνα με το WABetaInfo:

Ο χρήστης μπορεί τώρα να επεκτείνει την ειδοποίηση εντός εφαρμογής για να δείξει την προεπισκόπηση της συνομιλίας: η προεπισκόπηση της συνομιλίας δεν είναι στατική όπως αυτή που εμφανίζεται όταν κοιτάζετε σε ένα κελί συνομιλίας, οπότε ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει κύλιση προς τα πάνω και προς τα κάτω προβολή για να δεί  παλαιότερα και νεότερα μηνύματα. Όταν διαβάζετε μηνύματα από την προεπισκόπηση συνομιλίας, οι αποδείξεις ανάγνωσης δεν ενημερώνονται: Το WhatsApp θα ειδοποιήσει τον παραλήπτη ότι έχετε διαβάσει τα μηνύματά του όταν ανοίγετε τη συνομιλία κανονικά ή όταν απαντάτε από την προεπισκόπηση συνομιλίας.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας για τις τελευταίες δυνατότητες δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο, η διαθεσιμότητά τους για δοκιμαστές beta δείχνει ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *