Η Motional της Hyundai θα ξεκινήσει τη δοκιμή της robotaxi της στο Λος Άντζελες αυτόν τον μήνα

Η Motional της Hyundai θα ξεκινήσει τη δοκιμή της robotaxi της στο Λος Άντζελες αυτόν τον μήνα

Η  Motional, μια κοινή επιχείρηση αυτόνομων οχημάτων μεταξύ Aptiv και Hyundai, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Καλιφόρνια. Η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει τη δημόσια χαρτογράφηση και δοκιμή των ρομποταξίων της στο Λος Άντζελες αυτόν τον μήνα. Η Motional δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή το AV στη Βοστώνη, το Πίτσμπουργκ, το Λας Βέγκας (συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών χωρίς οδηγό) και τη Σιγκαπούρη.

Η εταιρεία και ο εταίρος της Lyft σχεδιάζουν να ξεκινήσουν μια υπηρεσία robotaxi σε πολλές αμερικανικές αγορές το 2023. Η εκτεταμένη οδική χαρτογράφηση και δοκιμές είναι βασικοί πρόδρομοι για να συμβεί αυτό. Οι αρχικές δοκιμές LA της Motional θα πραγματοποιηθούν μέσα και γύρω από τη Σάντα Μόνικα με οδηγό ασφαλείας στο τιμόνι .

Το Λος Άντζελες έχει φημισμένα μερικές από τις χειρότερες επισκεψιμότητες στις ΗΠΑ, οπότε το robotTaxi της Motional πιθανότατα θα περάσει από τους ρυθμούς της εκεί. Ο Waymo άρχισε να χαρτογραφεί τους δρόμους του Λος Άντζελες το 2019, αλλά οι δοκιμές AV του έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό στην περιοχή Phoenix.

Η Motional ενισχύει επίσης τις εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης του LA και ανοίγει ένα κέντρο επιχειρήσεων εκεί. Η εταιρεία άνοιξε τα γραφεία της στη Σάντα Μόνικα το 2016 και βασικά μέλη των ομάδων μηχανικής μάθησης και υλικού της Motional βρίσκονται σε αυτήν τη θέση. Εν τω μεταξύ, η Motional άνοιξε το πρώτο της γραφείο στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, όπου εδρεύει η ομάδα σχεδιασμού της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *