Η πρώτη έκδοση του Chevy Silverado EV εξαντλήθηκε σε 12 λεπτά

Η πρώτη έκδοση του Chevy Silverado EV εξαντλήθηκε σε 12 λεπτά

Λίγο αφότου η GM αποκάλυψε επίσημα το Chevrolet Silverado EV στην CES, προέκυψε ότι το RST First Edition των 105.000 δολαρίων έχει ήδη εξαντληθεί. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της GM, Mary Barra, όλα αυτά τα οχήματα κρατήθηκαν σε μόλις 12 λεπτά.

Η  παραλλαγή του φορτηγού εργασίας αναμένεται να είναι διαθέσιμη την άνοιξη του 2023 και η GM σχεδιάζει να ξεκινήσει την παράδοση του RST First Edition το φθινόπωρο. Το κανονικό RST ξεκινά από 39.900 $, αν και δεν θα φτάσει μέχρι το καλοκαίρι του 2024.    

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα RST First Edition Silverado ήταν διαθέσιμα για προπαραγγελία, αλλά το γρήγορο ξεπούλημα δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένης της δημοτικότητας του κινητήρα εσωτερικής καύσης Silverado. Υπάρχει σαφώς μια διαδεδομένη όρεξη για ηλεκτρικά pickup. Η Ford αναγκάστηκε να σταματήσει τις κρατήσεις του F-150 Lightning λόγω της συντριπτικής ζήτησης και αυτή την εβδομάδα η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε σχέδια για διπλασιασμό της παραγωγικής της ικανότητας στα 150.000 οχήματα ετησίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *