Microsoft Store: με βελτιωμένους αλγόριθμους

Microsoft Store: με βελτιωμένους αλγόριθμους

Μια πρόσφατη ενημέρωση του Microsoft Store επιλύει προβλήματα με την ενότητα Βιβλιοθήκη που δεν εμφανίζει ορισμένες από τις εφαρμογές και τα παιχνίδια σας. Τώρα, η εταιρεία έχει άλλη μια ενημέρωση του Microsoft Store για Windows Insiders.

Η τελευταία ενημέρωση αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας των αλγόριθμων ανακάλυψης. Η εφαρμογή Microsoft Store κρύβει πλέον εφαρμογές και παιχνίδια που έχετε ήδη εγκαταστήσει, εστιάζοντας σε κάτι νέο για τη συσκευή σας. Επομένως, δεν θα βλέπετε το WhatsApp στη σελίδα “Κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές” εάν το χρησιμοποιείτε ήδη.

Η πιο πρόσφατη εφαρμογή Microsoft Store δεν είναι σε καμία περίπτωση πρωτοποριακή. Ωστόσο, μια ωραία προσθήκη, ειδικά για όσους επισκέπτονται τακτικά το κατάστημα για να βρουν κάτι νέο για τον υπολογιστή τους με Windows.

Μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή καταστήματος κάνοντας τα εξής:

  • Εκκινήστε το Microsoft Store και κάντε κλικ στο κουμπί Βιβλιοθήκη στην κάτω αριστερή γωνία.
  • Κάντε κλικ στο “Έλεγχος για ενημερώσεις”.
  • Κάντε κλικ στην “Ενημέρωση” δίπλα στην εφαρμογή Microsoft Store .
  • Το πρόγραμμα θα επανεκκινήσει μόνο του για να εφαρμόσει ενημερώσεις.

Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας ως έχει. Το Microsoft Store θα ενημερώνεται αυτόματα στο παρασκήνιο όταν θέλει να το κάνει.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πότε η τελευταία ενημέρωση προεπισκόπησης για το Microsoft Store θα φτάσει στο σταθερό κανάλι. Συνήθως, η Microsoft αποστέλλει ενημερώσεις εφαρμογών αρκετά γρήγορα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *